Vainglory Hakkında Gözden Kaçan Nitelikler!



16 Kasım 2014'den Bu güne adını Mobil Moba oyunları arasında en zirveye çıkartan Vainglory için önemli bir nitelik var. Super Evil Megacorp'un başarılı oyununda ki oyuncuları Türkiyeden Organik diyebiliriz. Peki ya ne bu Organik? Organik oyuncular aslında Reklamsız oyuna başlayan oyunculardır. Şimdiye kadar Reklamları yayımlanmayan oyunun Bu kadar oynanması oyun içi başarının ne kadar yüksek olduğunu anlatmakta. İlk çıkışından şimdiye kadar her ay gelişme gösteren Vainglory geleceğe doğru harika fikirlerle gelişmeye devam ediyor. Yeni oyun modları, Yeni kahramanlar ve yeni Görünümler ile oyunun yapısı her güncellemede yeniden tasarlanıyor. Reklam vermeden oyuncu çekmeye devam eden Vainglory aslında Oyuncularının istediği gibi bir oyun sunmakta. Bunlar gözümüzden kaçan detaylar olsa da sizlere açıklık getirmekten gurur duyuyoruz. Vainglory oyun için ICE miktari koysada ICE ile kilidi açılabilecek her şey için bir imkan sunuyor. Yani Super Evil Megacorp Oyunu para ile piyasaya dökmek yerine mükemmel bir oyun deneyimi yaratıyor. ICE İle daha hızlı ulaşabildiğimiz şeyler için biraz emek vererek ücretsiz olarak da erişebiliyoruz ve bu Vainglory oyununu diğer oyunlardan ayıran önemli bir nitelik. Güncellemeler yaparak oyun deneyimini farklılaştıran Super Evil Megacorp bu işi gerçekten mükemmel yapmakta. Bazı kesimlerin tepkisini alan Super Evil Megacorp aslında söylenenlerin aksine her şeyin en iyisini yapmak için her geçen gün çalışıyor. Aşağıda sizlere Vainglory hakkında sıkça şikayetlerde bulunulan sorunları sıraladık ( Sıralama şikayet derecesine göre Google'da yaptığımız araştırmalara göre sıralandı. Hiç bir Resmi analiz kaynağı değildir )

*Reklamlar diğer ülkelerde yayınlanıyor olabilir.

  1. Ping Sorunu
  2. Daha büyük harita
  3. Oyundan Düşme ( Eski tip cihazlarda S3 vb. ) 
  4. Optimize sorunları

İNGİLİZCE (English)


From November 16, 2014 There is an important qualification for Vainglory, the top of the list among the Mobile Mobba games. We can call the players in the successful game of Super Evil Megacorp from Turkey Organic. So what is this Organic? Organic players are actually players who start the ad-free game. Until now, the commercials that have not released the commercials. This gameplay tells how high the in-game achievement is. Having developed every month from its first appearance until now, Vainglory continues to develop with great ideas for the future. With new game modes, new heroes and new looks, the game structure is redesigned in every update. Vainglory continues to attract players without giving up advertising, in fact, offers a game as the players want. These are details that escape our eyes, but we are proud to clarify to you. Vainglory offers a possibility for everything that can be unlocked with the ICE in the amount of ICE for the game. So instead of pouring money into the market with Super Evil Megacorp Gaming, it creates an excellent gaming experience. With ICE, we are able to access for free at a bit of effort for things we can reach faster, and this is an important feature that distinguishes Vainglory from other games. Super Evil Megacorp, making the game experience different by making updates, makes this job really excellent. Super Evil Megacorp, who has responded to some segments, is working day by day to do the best of everything contrary to what is said. Below are some of the problems we often hear about Vainglory complaints (Ranking is based on the research we conducted on Google based on the complaint rankings - it's not an official source of analysis)


  1. Ping Problem
  2. Larger map
  3. Dropping (S3 on old devices)
  4. Optimize issues
Oyun etkinliklerini Twitter adresimizden takip et Mükemmel hediyeleri kaçırma
Twitter adresimiz için Buraya Tıklayın

Not: Sponsorlu Tweetler bulunmaktadır.

Unutmayın: Eğer Vainglory'den keyif alıyorsanız, lütfen oyunu iOS App Store, Google Play veya Amazon Appstore üzerinde derecelendirin/değerlendirin. Vainglory'yi yaymak topluluğu büyütmek için harika bir yoldur!

Yorumlar