Vainglory ilk Bayan Oyuncusu Meyra İle Tanışın! 'İlkler ile En İyisini Yaşa'

Vainglory ilk Bayan Oyuncusu Meyra

İlkler ile en iyisi yaşa!

Mobil Moba oyunlarının devi Vainglory'de diğer oyunlarımızda olduğu gibi Özel oyuncu gönderilerine katılan oyuncularımızdan yeni bir isimi bu sefer VG için seçtik! Sizi Vainglorious ile tanıştırıyoruz! Aslında tanıştırmaya da gerek kalmadığını da söylemek hiçte fazla kaçmayacaktır. VG oyunu içinde her zaman yer alan ve Türk bayan oyuncusu olarak bilinen Meyra hem Türk oyuncularının hemde Diğer avrupa oyuncularının da tanıdığı bir isim. 



Kim?

Meyra Vainglory oyununda Türkiye için tek bir isim. Tamamı ile ilk Türk Profesyonel bayan oyuncu bile diyeceğimiz Meyra  ( Sümeyra Dönmez ) Vainglory Türkiye için aslında özel ve önemli bir isim. Diğer bir yandan Sadece Türkiye değil diğer Avrupa ülkelerinde de tanınan bir isimde denilebilir.

Ne Dedi?
Sorular Meyra sorulmuş ve cevapları bire bir kendisinden alınmıştır.
#Vainglory #Vaingloryturkishgirlplayer #VGMeyraTR
Yukarıdaki Tag'lar ile Meyra'ya destek ol!

(Tag başında Vainglory koymayı unutma)

Vainglory ilk Bayan Oyuncusu Meyra


Oyun hakkındaki düşünceleri

''Küçük eksikliklere rağmen sürekli gelişmekte Vainglory bu özelliği ile oyunculara yeni heyecanlar vermektedir. Benim açımdan ise uzun süredir oynadığım için ve ilk Vainglorious Türk kız olduğum için aktif bir oyuncuyum bu açıdan oyunun her aşamasını görme şansım oldu. Yeni gelen güncellemeler kahramanlar oyunun heyecanını giderek arttırmakta ve oyunun daha çok kullanıcıya ulaşmasını sağlamaktadır. Grafikler, oyun modları, kahraman görünümleri ile diğer mobalardan kolayca kendi sıyırmaktadır ve öne geçmiş durumdadır.''


Oyuna Nasıl Başladı?

''2015 yılında AppStore da gezinirken oyunun ödüllü bir oyun olduğu ve yeni bir oyun olduğunu gördüm. İlk yüklendiğimde Türkçe olması ve grafikleri çok hoşuma gitti. Daha sonra oyuna devam ettim.''

Yakından izledik

Oyun yapısına göre oynayışını yakından incelediğimiz Meyra VG API gelecek olması ile büyük izlenimler bırakacağı kesin olup diğer Avrupa Girl Player(Bayan) oyunculara göre daha Safe oynadığı ve kişisel oynamadığını gözlemledik. Türkiye'de bir çok Kız olduğunu beyan eden oyunculara karşıt Tek kız oyuncu bile diyebiliriz. Meyra ile oyundan daha çok eğlence alabileceğinizi düşünüyoruz. Aşağıda Meyra için oyun hakkında bilgileri göstereceğiz, ona ulaşmak için oyun içi veya Sosyal Medya hesaplarından bağlantı kurup onunla bir oyun düzenleye bilir eğlencenin tadını iki katına çıkartabilirsiniz. Hiç bir şekilde oyun içi Puan durumuna (Sıralama) bakmayan oyuncu ile oynamayı ve diğer bayan oyuncuların Meyra ile iletişime geçmesi onlar için eğlencenin en güzel halini yaşaması demektir. 

Lonca: Var
Takım: Var
SRadio: Yok
RaidCall: Var
WhatsApp: Gizli


Meyra'yı Sosyal Medya hesaplarından takip edip oyun içi Sohbetlere katılabilir fikir alış verişi yapabilirsiniz. Varsa kendi Loncası destek çıkabilir kendisine çeşitli oyun tekliflerinde bulunabilirsiniz. Meyra'yı Sosyal Medya hesaplarında Sümeyra Dönmez olarak bulabilirsiniz. Rahatsız etmeyecek yaklaşımlar ile oyun içi pratikleri bir araya getirebilirsiniz.

İyi Haber!

Vainglory için açılacak olan Tüm avrupa için Vainglory kanalı Videolarında Meyrayı görecek olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Daha eğlenceli ve daha iyi bir Meyra için daha az kaldı.

Forum Sayfasında ki Tartışmaya Katıl ve Fikirlerini yansıt!
Forum Sayfası için Buraya Tıklayın

Thoughts about the game

'' Despite minor deficiencies, Vainglory is constantly evolving, giving players new excitement with this feature. From my point of view, I was an active player because I played long and I was the first Vainglorious Turkish girl, so I had the chance to see every stage of the game. Newcomers update their heroes gradually, increasing the excitement of the game, and the game allows more users to reach. Graphics, game modes, heroic appearances and other mobalardı easily scratched his own and is ahead. ''

#Vainglory

Vainglory ilk Bayan Oyuncusu Meyra

Bu bir WDadvertisiment yayınıdır.




Yorumlar

  1. Mehmet Bostancı25 Ocak, 2017 19:01

    bunla oynamıştım la ben lyra kullanıyodu kızmıymı regorekog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kes aq sen becerememişsin oynamayı

      Sil
  2. FAKE SANDIĞIM FAKAT GERÇEK ÇIKAN İSİM

    YanıtlaSil
  3. Meyra ile oynamak isterdim ama sıralamam yok

    YanıtlaSil
  4. Semc bu kiza bi odul vermeli aaq

    YanıtlaSil
  5. Tamamen fos bir oyuncudur. Vainglorious olması onu en iyi yapmaz çünkü eskiden tanıyanlar bilir ki bunu kendisinin yapması imkansızdır. Avrupada kim tanıyor acaba merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiskanma aq kiz senden iyi oynuyor diye dhska

      Sil
    2. Boostla vg olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

      Sil
  6. Admin yanlış var o kız siralamayi baskasina kastirarak oraya çıktı

    YanıtlaSil
  7. neyse bişey demiycem :D

    YanıtlaSil
  8. Nurettin Malkoçoğlu01 Şubat, 2017 01:06

    hakkını yıyenelrın allah belasını versın kıskanmayın kızı be azda olsa adam olun itler

    YanıtlaSil
  9. Aşık olduum mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  10. Sıralama maçlarını başkalarına yaptıran kız. Evet o MEYRA

    YanıtlaSil
  11. Gözümde canlanan meyra; Şişko, 1.50 boyunda tonton yanakli, ter kokulu, tırnaklarını yiyen ve bakımsız ayaklara sahip kız. İlk vainhlorius

    YanıtlaSil
  12. Metin Bayraktar03 Şubat, 2017 18:25

    Ta Bence oyunda degilde twitter flve feybook gruplarida adi gecen kiz oldugu icin burqda yer aliyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder