Bebeğinizi Babası İle Yalnız Bırakmak İstemeyeceğiniz 10 Neden!



Genellikle anne ve babalar arasında, ebeveynliği daha sorumlu bir şekilde ele alan annelerdir ve babalar onun mizah yanını görmeye çalışırlar. Bu, en azından çocukların yürümeye başlama yaşına gelene kadar geçerlidir. Bazı babalar, ebeveynlik için daha iyi bir yaklaşım olarak eğlenceli yaklaşımı benimser.

Bununla birlikte, bazı nedenlerden dolayı, anneler, babalarının ilgisini çeken ve yaratıcı bulan kavramlardan bazıları aslında annelere deli fikirler olmasına rağmen, bebeklerini babalarına yalnız bırakmak istememektedir. Bu bebekler babalarıyla yalnız kaldıklarında, neler yaptıklarını bakalım:


Kiviler


Bu baba bebeğinin kafasının tanıdık geldiğini hissetti. Yanına bir kivi yerleştirdi ve bebeğinin başının Kiwiye benzediğini fark etti. Bebeğin başına bir etiket koyacak kadarda çıldırmış.

Kimler Araba Sürüyor!


Babalar canı sıkıldıklarında çocuklarına direksiyonu vererek onlara adeta araba sürdüğünü gösterircesine eğlenirler. Babalar ve oğullar araba sürerken baba oğlundan daha çok heyecanldır.

Cheerio Oyunu


Bebek uykuya dalarken, babası cheerios'u bebeğin burnuna yerleştirip kuleyi inşa ederek en sevdiği zaman katil oyununu oynamaya başladı.

Kabarcık oyunu


Bebekler kabarcıkları seviyorlar ve babalar da öyle. Şimdiye kadar üretilen en iyi kabarcık şekillerinden bazılarını, bebeğin yüzündeki bir sakal, bebeğin başına bir şapka, ve bir noel baba, bebekte babası kadar eğleniyor.

Kabarcık Destanı


Bu baba, bebeklerinin ne sevdiğini biliyor ve bu yüzden baloncuklarla banyonun taşmasını sağladı, Karısı eve gelince adamın moralinin bozulduğunu görüyorsunuz fakat bu sadece bir palavra!

Bebek İle Alışveriş 


Alışverişte bebeği meşgul etmek için, bu adam çok komik bir şey düşünmül. Bu oyuncağı aldı ve bebeğinin yüzüne kalıp oluşturdu, bebek gıdıklanıyordu, bebek gıdıklanıyor ve bu anların tadını çıkartıyordu.

Bebek Kafesi


Bebeği bilgisayar oyunlarından uzak tutmak için bu baba akıllıca hareket ediyor ve cihazlarının etrafında şerit çeker ve bebeğin odanın geri kalanında oynamasına izin verir.


Baba bir mühendis mi?


Bu baba, çocuğu salıncakta oynarken rahat rol alabileceği şekilde salıncak tasarladı ve aynı anda içkisini yudumladı!

Doğaçlama


Bu babanın kızı saçlarını bir at kuyruğu gibi tutmasını istedi, mükemmelleşmesine yardımcı olmak için babası saçlarını bağlamanın çılgınca bir yolunu buldu.

Olağandışı


Bu baba seyahat ederken çocuğunu taşımak için alışılmadık bir yol bulmuş, ancak annesi bunu görseydi.!!


Yorumlar