Dudak Renginiz Sağlığınız Hakkında Ne Anlatıyor?




Gözler ne tür bir kişiliğin olduğunu, dudakların ise  rengi ne kadar sağlıklı olduğunu söylemeye eğilimli olduğunu söyleyebilir. Kahverengi dudakları olan insan gördün mü? Genellikle sigara içtikleri için değil mi? Dudak rengi gerçekten vücudunuzda ne olup bittiğini anlatabilir. Çözmek ister misin? Okumaya devam et.

Parlak kırmızı


Kırmızı iyidir fakat çok fazla olduğunda vücudunuzda karaciğeriniz veya dalağınız iyi çalışmıyor demektir. İştahınız açılabilir ve aynı zamanda kötü kokuya da yol açabilir. Sorunu gidermek için krizantem çay, acı kavun ve kereviz gibi acı yiyecekler yemeye başlayın. Zamanında uyuyamıyor musun? Vücudunuzun iyileşmesi için kendinizi stres serbestleştirme faaliyetlerine ve zamanında uyumaya özen gösterin.

Mor veya yeşil renk



Kış olduğunda, insanların aşırı soğuk nedeniyle bu rengi alması yaygın bir durumdur ancak renk uzun süre kalıyorsa kışın değilse, bir kalp problemi yaşayabilirsiniz. Hemen bir doktora görünmenizi tavsiye ederiz. Solunum yolu enfeksiyonu da olabilir.

Güllü Pembe


Sağlığın kusursuz ve dudakların iyi görünüyor, dostum!

Koyu kırmızıdan siyaha


Sigara alarmı! Eğer sigara içmiyorsanız sindirim sisteminizin gereğinden fazla çalıştığı ve düzgün çalışmadığı anlamına gelir. Sindirim sisteminizi iyileştirmek için, lif bakımından zengin olduğu için çok miktarda ılık su barındıran yiyecekleri deneyin. Çok fazla işlenmiş yiyecek ve abur cubur'dan uzak durun.

Koyu kırmızı veya mor çizgi



Vücudunuz doğru dengede olmayabilir ve bazen ateşiniz, bazen soğuk olabilirsiniz. Baharatlı ve işlenmiş gıdalardan kaçınırsanız ve pirinç, havuç, badem, balık gibi nötr gıdalar tüketirseniz sorunu çözebilirsiniz.


Not: Yukarıda medya yardımları ile anlatılan yazılar tamamen diğer Avrupa sitelerinden yararlanılarak alınmıştır. Yapacağınız her hareketten siz sorumlu olup başınıza gelebilecek herhangi bir şeyden Web Dünyası ve yazarları sorumlu değildir.

Yorumlar