Eliniz İle Evliliğiniz Nasıl Olacağını Öğrenin! #Elfalı

eliniz ile geleceğiniz


Bu da astroloji gibi bir bilimdir. Bazı kesimler Tanrı'nın kaderimizi elimize yazdığına ve onu gün geçtikçe yaşadığımıza inanılıyor. Her ne kadar tamamen yanlış olabilse de, bazıları bunu mantıklı buldu. Geleceği bilmek isterseniz, bu satırların nasıl okunması gerektiğini bilen birisi tarafından ellerinizi okutmalısınız, ancak evliliğinizin nasıl olacağını merak ediyorsanız, bunları okuyarak kendinizde bulabilirsiniz:


Analiz - İLK ADIM

eliniz ile geleceğiniz


Eşinizin kim olacağını ya da ne tür bir evliliğiniz olacağını bildiğinizi düşünebilirsiniz, ancak o zaman, gelecek hakkında bir şey bilemeyiz. Fakat el falcılığı size geleceğe bir göz atmada yardımcı oluyor. Öncelikle, yukarıdaki resimde olduğu gibi avuç içlerinizi düzleştirmeniz ve parmak parmaklarınızın tüm çizgilerini birbirine tam olarak bağlamanız gerekir.

Elinizi Kapatmayın

eliniz ile geleceğiniz

Eller bunu yaparken katlanmamalı ve düz tutulmalıdır. Ellerinizi kırarsanız, doğru sonuçları elde edemezsiniz.

Şimdi Kontrol Et

eliniz ile geleceğiniz


Şimdi kalp çizgisini dikkatlice kontrol edin (Resimde gösterilen el içinde ki çizgi)  ve sol hattın daha mı  yüksek, veya aynı yükseklikte mi veya daha alçakta mı olup olmadığını analiz edin.

Aynı yükseklik (Çizgiler bir biri ile kesişiyor)

eliniz ile geleceğiniz


Hayatta oldukça akıllı ve organizesiniz, yani listelerinize ve önceliklerinize bağlı kalırsınız ve dikkatsiz bir karar vermezsiniz. Şimdi bu iyi mi, kötü mü? Harika! Gelecekteki eşiniz açık bir şekilde iyi bir insan olacak, sizin de Severek/Aşık olarak seçiminiz olacaktır.

Sağ el daha yüksek

eliniz ile geleceğiniz

Bu, aşık olduğunuz ve yaşınızın ötesinde bir bilgelik olduğunuzu işaret eder, Bu nedenle  sizden yaşlı birisini hayatınıza alabileceğiniz anlamına geliyor. Toplumun düşüncesine bakmaksızın, özgürce yaşayacak ve yaş engellerini düşünmeden birini bulacaksınız.

Sol el daha yüksek

eliniz ile geleceğiniz

Tutkunuz en üst düzeyde duracak ve eşinizi herhangi bir sınır olmadan ve çok içten seveceksiniz. Onun olmanıza ve ona sevginizden ölebilecek duruma geleceksiniz, ve ona her zaman sadık kalacaksın.

Yorumlar