En Pis Filmler Mart 2017'de Netflix'e Geliyor!


KAYNAK: Miramax Filmleri

Kış havası ile evde canımız sıkıldığında, hepimiz evde eğlenmek için elimizden geleni yaparız. Artı, sinema salonundayken, evde olduğu gibi rahat ve keyfini çıkartarak izlemek zordur. Haksız mıyım? Tam olarak bu yüzden, Mart 2017'de Netflix'e gelen en pis filmlerin listesine ihtiyacınız var Aboneliğinizi en iyi şekilde değerlendirmenin zamanı geldi!

Netflix'in yeni içerik listesi, belgeselleri, eski favorilerin yeni mevsimleri ve görmediğiniz filmleri barındıran yeni nesil alandır.

Patronun Kızı




kaynak: UniFrance 

Cehennemden gelen bir patron için çalışmaktan daha fazla birşey varsa oda patronun kızına aşık olmaktır. Jack Taylor'un reklam taraftarı Tom Stansfield bir taraftan. Maalesef diğer tarafından da Bay Taylor'un gurur ve neşesi olan cazibeli Lisa'ya da aşık olmuş.Tom patronu tarafından bir gün eve davet ediliyorsa ve teklif verilirse nadir olan bir olaydır. Hamlesini yaparak etkilemeyi düşünüyorum. En azından Tom'a öyle düşünmektedir. Film, işiniz bittiğinde işyerinde uğursuz kapı zilinin çalmasıyla gürültülü, neşeli ve çılgın bir faciaya dönüşecektir. Tom'un yüz şekli şemali değişir ve Tom büyük olasılıkla yalnızca aklını kaybetmekle kalışp, işini ve sevdiği kızı da kaybetme noktasına gelecektir. Çünkü Lisa patronun kızıdır. Tom ne kadar zor olursa olsun ne den denemek gerekiyorsa şart Hem patronunu mutlu etmek hem de patronun kızı ile yaşadığı romantizmi sürdürmek için çok çalışacaktır. Ama gen de Tom Stansfield'ın hayatında onun şeyini şaşeler.Hızlıızlefilm iyi seyirler diler ..

New York'a Hoşgeldiniz




Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux'un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.
Film, IMF'nin eski Fransız başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın hayatı ve 2011 yılında karıştığı skandalın hikayesinden esinlenilerek oluşturulan yapıtın yönetmeni Abel Ferrara; başrolleri ise Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset ve Anne Sinclair paylaşıyor.

Meydan



Kaynak: StreamingFlix 

30 yıllık Mübarek rejiminden kurtulan Mısır halkı, sırasıyla askeri yönetim ve daha sonra da 
Müslüman kardeşler yönetimine girer. Fakat Müslüman kardeşlerin lideri Mursi, insanlık dışı bir takım dini günatmalar ve soyutmalarıla halkın yeniden ayaklanmasını sağlar. Ve yeniden Sisi yönetiminde askeri rejim gelir.

Yorumlar