Google Hakkında Bilinmeyen 8 Gerçek!



Google'daki her şey hakkında bilgi sahibi olabiliriz, ancak bu ünlü arama motorunun gerçeklerinden hala haberdar değiliz. Google ofisinin şaşırtıcı olduğunu gösteren "Genç Çıraklar" filmini biliyor musunuz?, aynı şekilde, sizin bilmediğiniz başka şeyler de var. Örneğin, 27 Eylülün Google'nin doğum tarihi olduğunu. Google'ın dünyada çalışmak için en iyi yer olduğunu biliyor muydunuz? Pekala, daha fazlası için devam edin:

Yemek severler için bir yer;



Ofiste çok çeşitli gıda maddeleri mevcuttur ve kurucular, mevcut olan yiyeceklerin çok lezzetli ve sağlıklı olması nedeniyle her çalışanın mini mutfaktan 100 metre uzaklıkta olduğunu söylüyor.

Köpek Dostları



Google, çalışanlarını köpekleri ile işe gelir ve varlıklarını önemsemez. Ayrıca, önemli kişileri Googleplex'de eşlik eden "Yoshka" adlı bir şirket köpeği de var.

Şimdiye kadar ki ilk tweet.



Bunun ne anlama geldiğini merak ediyor musun? Eh, bu ikili bir Tweet (bilerekde olabilir) ve " Kendimi şanslı olduğumu hissediyorum" anlamına geliyor.

Tüm hayvanlar için sevgi!



Burada bulunan bu dinozor, Google'ın hayvanları sevdiğini, şu anda nesli tükenmemiş olsa da Dinazor ile sevmeyi öneriyor. Bu şimdi sadece basit bir iskelet değil. Bu, Google Genel Müdürlüğü'ndeki Stan'in T-Rex iskeletidir.

Google Doodle.



İlk Google Doodle Sevinen bir adamdı ve kurucular 1998'de Burning Man Festivaline gittiklerini söylemeye çalışıyorlardı.

Star Wars için



Uzaylılar gerçekten Star Wars dilini anlarlarsa, o zaman dünyadaki tüm bilgileri de bilmek için Google'ı kullanabilirler. Tek yapmaları gereken https://www.google.com/webhp?hl=xx-klingon. adresine girmek.

En az tıklanan " Kendimi şanslı hissediyorum".



İnsanlar verilen seçenekten gerçekten yararlanmıyor ancak hâlâ beğeniliyor gibi görünüyor. Ayrıca, Google'da, geriye doğru http://elgoog.im/ adresinden de arama yapabilirsiniz.

Keçiler!



"California Grazing" ten keçi kiralar ve bunları çim biçiciler olarak kullanırlar. Peki işe yarayabilecek keçi var mı? Özgeçmişini göndersin, belki alınır?

Yorumlar