Göz Renginiz Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor - Kişilik Testleri



Kuşkusuz gözler dünyayı dolaşan pencerelerdir. Avuç içi, yüz, benlerin kişiliğimiz hakkında çok şey anlattığını duymuş olmalısınız, ancak gözlerinizin kişiliğiniz hakkında çok şey açığa çıkardığını duydunuz mu? Edinburgh Üniversitesi'nden Dr. Anthony Fallone, gözler ve kişilik arasındaki bağlantıları araştırdı ve buldu. Diyor ki, "Göz nörolojik olarak beyne çok yakın bir şekilde bağlandığından beyininizin dışından görebildiğiniz tek parçası olabilir. Beynimizin işlevine hayati ipuçları veriyor gibi gözüküyor: "Gözleriniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor bilmek için aşağı kaydırın!


Siyah göz


Genel olarak insanlar, siyah göz renginin en yaygın göz rengi olduğunu düşünür ancak siyah gözler nadir olduğu için kesinlikle yanlış bir düşüncedir. Çoğunlukla koyu kahverengi gözleri siyah renk olarak düşünüyoruz, ancak siyah gözler jet siyah rengi ve kahverengi renk tonudur. Siyah renk, gizemli, gece veya sezgilerle bağlantılıdır. Siyah gözlü insanlar güvenilir, sorumlu ve tedbirlidir. Sırlarını korurlar, ancak sırrınızı da kimseyle paylaşmazlar. Bazen insanlara kolayca güvenmiyorlar ve arkadaş edinmeyi zor buluyorlar. Ama eğer aşık ya da dostluk kurarsa sadık biri olmaya özen gösterin. Onlar doğada pratik ve en çalışkan olanıdır. Eğer bir şeyler yaparsa, bunu tutkuyla yapıyorlar ve kusursuz bir şekilde yapıyorlar. Onlar manevi önemini göstermeyi biliyorlar.

Kahverengi gözler


Evet! Dünyadaki en yaygın göz rengi Kahverengi'dir. Kahverengi daha açık ton veya kahverengi değil koyu kahverengi anlamına gelir. Kahverengi göz rengi ile doğmuş insanlar kendinden emin ve çekicidirler. Bu renk yeryüzüne aittir, böylece bu insanlarda pozitiflik, sadelik ve yaratıcılık kolayca bulunur. Bağımsız, sevecen, sevimli ve aşırı kibarlar. Oturup rahatlayamayacakları gibi yeni şeyler keşfetmekten hoşlanırlar. Aynı zamanda pratiktirler, ancak aşkına gelince, etik ve kuralları önemsemiyorlar. Aslında, hayatlarının keyfini çıkarmaktan mutluluk duyacak türden insanlar. Duygularını başkalarına ifade etmek zorlanırlar. Onlar büyük sevgileri olarak bilinirler ve eğer size yardımcı olurlarsa mutlu ve huzurlu olduklarından emin olurlar.

Elâ Gözler


Yeşil ve kahverengi karışımıdır. Bu göz rengi çok güzel ve canlıdır. Ela gözlü kişilerin basit ve şık oldukları bilinmektedir; Rengin çoğu onlara uygundur. Onlar eğlenceli, Sportif ve dünyayı keşfetmeyi seven insanlardır. Herhangi bir durumda kolayca ayar yapabilen ve işleri kolayca adapte edebilen kişilerdir. Monotonluklardan sıkılıyorlar ve cesur olmayı seviyorlar. Şüphesiz güzel gözlerinden dolayı çekicidirler, ancak ilişkileri uzun sürmez. Kötü niyetleri vardır ve bunları nasıl ele alacağınızı bilmelisiniz, ela gözlü bir sevgiliniz varsa belkide ilişkiniz uzun sürmez.

Gri gözler


Gri tonunun baskın olduğu bilinmektedir; çünkü beyaz ve siyah gri tonları farklıdır. Aynı şekilde, gri gözlü kişilerin doğada hâkim olduğu biliniyor ve yönetmeyi severler. En yaygın özellikleri, akıllıca ve yumuşakça akıl içerir. Hatta, gri gözlü kişilerin en agresif insanlar olduğu gerçektir. Oldukça profesyoneller ve tüm çabalarını hedeflerine ulaşmaya zorlamışlardır. Sevgide, taahhüdüne inanan ve ciddi aşık olan kişilerdir. Esnek ve yaratıcı tutumları var.

Yeşil gözler


Yeşillikler olmadan hayatımızı hayal edemeyeceğimizi hepimiz biliyoruz. Yeşil gözlü doğanlar güçlü ve enerjiktir. Akıllı, meraklı ve ilgilenmekten hoşlanıyorlar. Yaşam için ve sonuna kadar yaşamak için inanılmaz derecede heves ve heveslidirler. Kuşkusuz onlar yeşil renkli gözlerden dolayı caziptirler. Başkalarından kolayca kıskanırlar ve agresifleşirler.


Mavi gözler


Herkes çok canlı ve taze görünen mavi göz rengi ister. Şüphesiz çekici, akıllı, güzel ve hayat ile doludurlar. En yaygın öznitelik, gülümsemeyi yaymak ve diğerlerini mutlu etmekten hoşlanmalarıdır. Keskin gözlemciler, çok konuşuyorlar ve her zaman mutlu-şanslı insanlar gibi konuşuyorlar. Mavi gözlü insanlara uzun süreli ve eksiksiz bir taahhüdün ve yalan söyleyen insanların asla sevmemesi gerekir. Birini bulduklarında, eşlerini mutlu ve tatmin edecek güneş altında her şeyi yaparlar.


Yorumlar