İstediğiniz Kişinin Uygulamasız WhatsApp Konuşmalarına Bakın! #GençTaktik


başkasının whatsappıına girme

Bu yazımızda belki çok sevdiğiniz dostunuzun belki kız kardeşinizin belkide sevgilinizin WhatsApp'de neler yaptığını görmenize yarayacak bir taktiği anlatacağız. Bunun sayesinde artık içiniz rahat olacak. Yapacağınız şey aslında çok basit ve WhatsApp tarafından resmi bir uygulama! İşte adı da tanıdık; WhatsApp Web! Evet yanlış duymadınız. WhatsApp Web Bilgisayarlarda Kullanılan ve Bilgisayar üzerinden WhatsAppınızı kontrol etmenizi sağlayan bir uygulama. Ama biz bunu Telefonda kullanacağız. Nasıl mı? Göreceksin! WhatsApp Web'e Mobilden ulaşılamıyor sanma! Yapacağınız şeyleri sırasıyla size açıklayacağız, iyi dinle!


  1. Öncelikle yoksa Google Chrome'u İndiriyoruz.
  2. Google Chrome'u Açıyoruz.
  3. Daha Sonra Aşağıda Görüldüğü Masaüstü Sitesi İste seçeneğine Tıklıyoruz.
başkasının whatsappıına girme
başkasının whatsappıına girme

  • Adrese girdikten sonra bu ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekranda görülen QR kodunu WhatsAppını kontrol etmek istediğiniz kişinin WhatsAppına girerek Seçeneklerden WhatsApp Web'e tıklatıp Kamerayı bu QR Koduna tutmanız. Bu işlemi yaptıktan sonra İstediğiniz kişinin WhatsAppı sizin cihazınızda da etkinleşecektir. 
Artık istediğiniz kişinin WhatsAppı elinizde! Bu işlemi 1 kere yapmanız yeterlidir. Ancak WhatsApp sahibi Seçeneklerden tekrar WhatsApp Web'e girip sizin bağlantınızı kesebilir.


Yorumlar