Kızların Erkekleri Etkilemek İçin Kullandığı 7 Yöntem! #KızlarıTanıyoruz



Kadınların erkekler için yaptıkları aslında saymakla bitmez. Bu kişiliğe bağlı olsa da en çok fiziksel değişikliklerle erkeklere yönelirler. Zaten başlıktan da anlayacağınız gibi kadınların bir çok yöntemleri mevcut. Biz sadece 7 tanesini söyleyeceğiz. Evet erkeklerin nelerden hoşlanacağını bilen kadınlar her zaman bir erkeğin gözünde manken haline bürünmüştür. Bazı kesimler bunu ''Bakım'' bazı kesimler ise ''Dolandırıcılık'' olarak adlandırır. Siz hangi taraftasınız bilmiyoruz ama aşağıda size madde halinde göstereceğiz. Açıklama yapmayacağız, her şey açık ve net! Gelin şimdi kadınların erkeklere yönelik sinsi planlarına göz gezdirelim!


Makyaj


Evet! Kadınların en sık kullandığı ve usta olduğu yöntem diyebiliriz! Bir kadın ilk makyajında kendini tanımadığını biliyor muydunuz?


Iç çamaşırı


Kadınlar iç çamaşırları ve giyimleri ile karşısında ki erkeği etkilemeye çalışırlar. Bu durum evli bir çiftin o geceyi harika geçirmesi için kadın tarafının sinsice bir planıdır. Erkekte buna bayılır!


Saç Rengi


Kadınlar karşısında ki erkeğin nelerden hoşlanacağını bilir! Buda bir ortamda kendini göstermesi için olağan ve harika bir fikirdir. Amacı o ortamda saç rengi ile kendine dikkat çekmektir. Gerçek saç renkleri genellikle Siyahtır.

Takı


Kadınlar bu gibi şeylere önem vermeyen varlıklar olarak görünebilir. Son dönemlerde modasızlaşan bu yapı aslında hala geçerlidir. Genellikle vücudunun dikkat çeken yerlerini takı ile süsleyerek direk olarak oraya odaklanmanızı sağlarlar.

Güneş gözlüğü


Kadınlar bu taktiği erkeklere göre daha az kullanırlar. Genellikle Plajlarda bikini ile yatarak gözlükleri takarak erkeklerin Pür dikkat onlara bakmasını sağlarlar. Diğer bir yandan bir ortamda daha dikkat çekici ve farklı olmak içinde bu taktiği kullanırlar.

Bronzlaşma


Erkeklerin nelerden hoşlandığını bilen kadınlar Bronzlaşmak için ellerinden geleni yaparlar. Bunu sadece erkekler için değil kendi zevkleri içinde yaparlar. 

Stratejik arkadaşlar


Konunun en ince yerindesiniz. Kızlar grubu her yerdedir. Bir kız grubu bir birleri ile sıkıdır ve ortaklaşa karar alırlar. Eğer içlerinden bir kız bir erkek ile hoşlanıyor veya konuşmaya başladıysa bu konu ortaklaşa konuşulur ve o erkek için neler yapabilecekleri ortaya dökülür. Fakat ilk adım olan arkadaşlarının o kişiyi beğenip hakkında iyi yorumlar almasıdır. Diğer bir fikir akımı ise aynı ortamda toplanan kız Grubu erkek grubu ile kesişebilir ve yorumlaşmaya başlarlar. Bunun - tarafı ise Grupça tanınan bir erkek ile o kız grubunun üyesi konuşmaya başladıysa bu konu Gündem yaratır ve o konu hakkında ne olursa olsun yorum yapılır. Ortak hareket ederler, ortak plan kurar ve ortak çözüme ulaşırlar.

Yorumlar