Mount And Blade 2 Bannerlord Ne Zaman Çıkacak ? Niye Çıkmıyor Bu Oyun?




İnternet ortamında herkesin ağzından başka şeyler çıkan bu konu üzerine çeşitli araştırmalar yaparak sizlere Mount And Blade 2 Bannerlord neden çıkmıyor ve ne zaman çıkacak sorusuna cevap arayacağız. YouTube'da izlenme kasmak isteyen bir sürü Video mevcut ve hepsi birbirlerinin laflarını söylemektedir. Peki ya gerçek olan nedir diye soranları duyuyor gibiyim. Mount And Blade 2 Bannerlord çıkış tarihini henüz resmi olarak belirtmediği için bu konu hakkında yorum yapılamamaktadır. Çeşitli nedenlerle 27 Eylül 2012'de Duyurulan oyun Mart 2017'e kadar hala yayımlanmamış durumda. Oyunun yapım işlemleri hala devam ettiğini ve çeşitli (Yürüme, savaş) gibi hali hazırda olan yapıların yeniden gözden geçirilmesini ve Piyasaya sunulan oyundan etkilenmemesi bile söz konusu uzamaya sebep olanlardan olabilir. Diğer bir yandan ise Farklı platformlara uyumlu olacağı için (PS,XBOX) daha kararlı ve stable bir sürümü geliştirmekte olabilirler. Bunlar oyun geliştiricilerinin henüz açıklamadığı ve gizli kalması gereken şeylerde olabilir. Şu anda tek söylenen 2017'nin ilk aylarında çıkacak denen oyunun çıkmaması oldu. Peki ya 2017'de çıkacak mı oyun? Buna yanıt ise ; Evet. 2017'de zaten bu oyunu yayımlanmaz ise Bekleyen oyuncularının oyuna karşıt istekleri dahada azalacaktır. Dememiz şu ki Mount And Blade 2 Bannerlord Ne zaman çıkacağı Resmi olarak belirtilmemiş olup neden çıkmayacağı ise bahsettiğimiz gibi OLABİLİR. Herkesin 4 gözle beklediği Mount And Blade 2 Bannerlord umarız oyuncuların beklediği Performansı ve kaliteyi oyunculara sunar.




Oyunun oynanması için gereken sistem şu şekilde;

-İşlemci: Intel i3-2100 / AMD FX-6300
-Bellek: 4 GB RAM
-Ekran Kartı: Intel HD 4600 / Nvidia GT730 / AMD R7 240
-Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
-Not: Bu gereksinimler, yapımın son halinde değişikliğe uğrayabilir. Oyunun hala geliştirme aşamasında olduğuna bakarsak bu doğrulanabilir.


Mount And Blade 2 Bannerlord açıklanan özellikleri ise şu şekilde oldu;

  • Mount & Blade Warband'dan 200 yıl önce Kalradya İmparatorluğu'nun çöküş döneminde geçmekte.
  • Oynaması zorunlu olmayan ana hikaye.
  • Kurum içi geliştirilen yeni oyun motoru.
  • Zengin, çeşitli kültürlere ve gelişmiş tarihi arka plan bilgisine sahip birden çok ülke barındırmakla birlikte eşsiz kişilik ve geçmişe sahip NPC'lerle dolu büyük kıta
  • Keşfedilecek pek çok yere ve tanışılacak karakterlere sahip sürükleyici şehir ve kasabalar
  • Çeşitli sonlara sahip daha derin görevler ve önemli oyuncu kararları.
  • Seslendirilmiş ve motion capture ile canlandırılmış diyaloglar ile geliştirilmiş hikaye anlatımı
  • Dinamik hava ve mevsimler ile ortaya çıkan ve oyuncunun vermesi gereken önemli kararlar sunan türlü oynanış özellikleri.
  • Birbirleriyle ve oyuncuylar iktidar mücadelesi için rekabete ve işbirliğine girebilen zeki yapay zeka
  • Dünya üzerinde anlaşılabilir ve ölçülebilir etkileri olan, değişken arz ve talep ilişkisine sahip çalışan bir ekonomi.
  • Yerleşimlere saldırırken oyuncuya özgürlük tanıyan çeşitli kuşatma silahlar.
  • Çevresine zekice karşılık verebilen, çeşitli ülkeler ve partiler için türlü dövüşme tarzlarına sahip büyük ölçüde geliştirilmiş savaş yapay zekası.
  • Binlerce kombinasyon olasılığının arasından kendi silahlarınızı yapabilme imkanı.
Oyunun resmi olarak yayınlanan kuşatma oynanış videosuna buradan göz atabilirsiniz;





Yorumlar

Yorum Gönder