Sağlık Uyarısı! Neden Soda İçmemeliyiz? Sodanın Zararları! Kola Kilo Aldırır Mı?




Birçok kişi şimdi ve sonra alkolsüz içecekleri içiyor ve çok kalorisi olduğunu bilmesine rağmen sık sık içmeyi ihmal etmiyor. Hatta kendi zevklerine aşık olmaktan dolayı akşam yemeğinden sonra bir iki yudum almadan da yapamıyorlar. Ancak, bunun sadece kötü kalorilerle değil, aynı zamanda şeker seviyesiyle de ilgili olduğunu biliyorsunuzdur. Düşündüğümüzden daha çok zararı olan gazlı içeceklerin zararlarını sıraladık;


Formülasyon - İçeriği




İçindeki içerikler, kendilerini açıklayıcı bir şey olmaktan öteye gitmezler, böylece yağda kalmalarını sağlayacak bir düzende birleştirilirler. Vücudunuzda açlık hormonunun serbest bırakılmasını artıran yüksek fruktoz mısır şurubu vardır ve bu nedenle bütün gün boyunca daha fazla tüketirsiniz.

Tam Şeker!



Daha önce ki zamanlarda soda, doğal maydanoz şekeri ile tatlandırılmışken iyiydi, bu günlerde sodaların yüksek fruktozlu mısır şurubu var, Ve buda daha fazla zarar demek.


Karsinojenleri var



Hepimiz biliyoruz ki, kanserojenler kansere bağlıdır ve soda  da bulunurlar. Yine de, gerçeğe rağmen, insanlar piyasada çıkan sınırsız sayıda yeni markayla bugünlerde giderek daha fazla soda tüketiyorlar. Şimdi kanser oranlarının neden yüksek olduğunu anlamış olabilirsiniz. İçkilerin koyu rengi nasıl gelir biliyor musun? Esasen sentetik kimyasallar ile yapılan "karamel rengi" dir.

Kalp krizi, inme ve depresyon



Zaten çok şey söylemediysem, bunun sadece "kanser" ile bitmediğini bilmelisin. Kalp krizi ve felç gibi diğer riskler de, bu içecekleri oldukça düzenli tüketiyorsanız yakalanabilir. Şimdi, tabii ki obeziteye neden oluyor ve hepimiz diyabet, hipertansiyon gibi obezitenin neden olabileceği farklı problemleri biliyoruz. Öyleyse, çok geç olmadan bu tehlikeli içecekleri tüketmeyi bırakın.

Yorumlar