Seks ve Egzersiz Arasındaki Bağlantılar Nelerdir ?


Fiziksel sınırlarınızı zor, eğlenceli bir seviyeye çıkarmak için egzersiz ve cinsiyet gibi dünyanın en popüler etkinlikleri var. Her ikiside ömrünü uzatabilir ve vücudunuzu tamamen değiştirebilir, ancak aynı zamanda mücadele etmeye çalışılacak bir sürü kültürel bağ vardır.

Amerikan kültüründe seks veya egzersiz ile ilgili daha fazla reçetenin olup olmadığını söylemek zor. Ne kadar yaptığınızı ya da hiç yapmayacağınıza karar verirsiniz. Cinsiyet ve egzersizle yargılanırsınız ve neden bu kadar yanlış yaptığımız ve nasıl yapabileceğiniz konusunda ders veren sağlık uzmanları akışı var.

Bilimin bu iki yaşam verici etkinlik arasındaki bağlantıları hakkında söyledikleri şunlar :

Düzenli Egzersiz Kadınların Enerjisini Arttırabilir


Egzersiz, pek çok rahatsızlığın tedavisi olabilir. Araştırmacılar egzersiz rutinleri görmek için antidepresanların cinsel yan etkilerini bildirilmiştir. Araştırdıkları 52 denekte, düzenli bir egzersiz rutinin tüm kadınlarda orgazm kapasitesini arttırdığı ve özellikle seks öncesi 30 dakikalık güç antremanı ve kardiyotik hastalığın sıkıcı ilaçların etkisini azalttığı gösterildi

Zorlu Egzersiz Erkekleri İndirgeyebilir


Evet, egzersiz sizi seks için hazırlayabilir. Ancak aşırıya kaçmazsa. Araştırmacılar tarafından 1.100 kişinin katıldığı bir araştırmaya göre, yoğun bir şekilde çalışanlar daha sonradan seks ilgi alanlarını düşürdü. 

Ağırlık Kaldırma Seks Hormanlarını Arttırır


Pompa ütüsü sizi sadece güç yapar, Kardiyoloji sağlığınız için mühtiş ve çok iyidir. Ancak kaldırma ağırlıklarının seks hayatınızda yaratacağı etki ile aynı değildir.

Yorumlar