Snapchat İstediğiniz Gibi Kullanın! Hikayeleri Kayıt etme ve daha fazlası!



Snapchat bildiğimi üzere bugünkü İnstagram ve WhatsApp'a gelen Hikaye özelliğinin ilk düşünürüdür. Snapchat kullanıcıları bazen Stalk gücünü kullanmak istese de karşılarına her zaman bir engel çıkmıştır. Bu engellerden kurtulup Snapchat özelliklerini gizlice kullanabileceğinizi biliyor musunuz?  Fake hesap açıp Stalklamaya son! Bunların hepsi kolay ve temiz arayüz sunan bir uygulama. Uygulama Snapchat Serveri ile çalışıp aynı Snapchat'e girer gibi uygulamaya giriyorsunuz. İşte Casper for Snapchat ile yapabilecekleriniz!

Bu uygulama ile Snapchat fotoğraf ve videolarını kimseye fark ettirmeden Casper ile telefonunuza indirebilir, görüntüleye bilir ve İstediğiniz fotoğrafı o dakika çekilmiş gibi paylaşabilirsiniz.

  • Ekran Görüntüsü alma - Karşıdakine bildirim gitmez.
  • İstediğiniz Video, Fotoğraf paylaşma - Sanki o an çekilmiş gibi.
  • Karşıda ki kişinin Snaplerine baksanızda bakmadı olarak görünürsünüz.
  • Size gönderilen mesajlara baksanız'da bakmadı olarak görülürsünüz.
  • Karşıda ki lişinin Video ve Görüntüsünü kaydetme.
  • Toplu arkadaş ekleme.
  • Karşıda ki kişinin Snap mesajını direkt olarak başka arkadaşınız ile paylaşma.

SNAPCHAT'E GÖRE DAHA İYİ EMOJİ VE DAHA FAZLA EĞLENCE



Casper ile Daha fazlasını yapcağınıza emin olabilirsiniz. İstediğiniz Emoji değilde aradığınız emoji diyelim! Bu gerçekten harika! Enjoy, Enjoy, Enjoy!


İşte bunlar her zaman Snapchat kullanıcılarının istedikleri şeylerdir. Uygulamayı edinmek için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz APK yüklemektir. Daha sonra uygulamaya direk olarak Snapchat adresiniz ile giriş yapacaksınız. Dikkat etmeniz gereken şey ise Uygulamayı kullanıp açıp bırakmamaktır. İşinizi gördükten sonra Tekrar Snapchat uygulamasına girerek Casper uygulamasından çıkış yapmaktır. 12 Saatten fazla açık duran Casper hesapları 24 Saatliğine Snapchatte engellenmektedir. 

CASPER UYGULAMASINI İDNİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.
EN SON YAYIMLANAN SÜRÜMÜ İNDİRİN.



Yorumlar