The Walking Dead 7. sezon İzleme Sitesi! The Walking Dead 7. Sezon İzle



The Walking Dead 7. Sezon İzlemek için;

Büyük ilgi ile izlenen The Walking Dead telif hakları nedeni ile Dizi izleme sitelerinde yer almıyor. Buda izleyicilerin bir çare izlemek için didik didik araştırma yapmasını sağlıyor. Diziyi izleyebileceğiniz yerler belli. The Walking Dead Türkiye'de yasal olarak sadece FX 'de izlenebilecek. Web Sitelerinde ve diğer yerlerde The Walking Deadı izlemeniz mümkün değil.
Peki FX TV nasıl ulaşabilirsiniz? Bu sorunun cevabını ise oldukça basit. Buraya Tıklayarak evinizde bulunan Cihazı seçip bilgileri almanız mümkün. Desteklenen Platformlar site içerisinde mevcut. Eğer elinizde bu cihazlar mevcut değilse izlemeniz için bu Platformlardan herhangi birini tercih edebilirsiniz. Akıllı Televizyonlar dönemi olduğu için evinizde elbet bu Platformlardan birine sahip olmalısınız.

Soru sor & Cevapla açıldı! The Walking Dead 7. sezon nasıl izlenir sorularının cevaplarını izleyenlerden öğren! Buraya tıklayarak sen sor veya cevaplara ulaş!

The Walking Dead 8. Sezon Ne Zaman Çıkacağı Kesinleşti! Öğrenmek İçin Buraya Tıklayınız!

Diğer Yöntemler;

The Walking Dead 7. sezon izlemek için diğer mevcut adımlar.
  • Şu anda Dizinin tüm bölümleri dizi izleme sitelerinde mevcut bulunmaktadır. 
  • Yasal olarak sadece FX'de mevcuttur.
  • Yasal olmayan dizi paylaşım sitelerinde mevcut fakat linkler kırık olabilir.
  • Google'da daha geri sayfalara izleme siteleri düşebilir.
  • FX'i edinmek için Buraya Tıklayın
  • Yabancı dizi sitelerinde yasal olmayan şekilde mevcut olabilir.
  • Dijital ortamlarda kopyası bulunabilir (Torrent)
  • Yabancı dizi izleme sitelerinde (Yabancı Siteler) mevcut.
Torrent olarak The Walking Dead 7. Sezon izle


  • Torrent sitelerinde The Walking Dead 7. Sezon bulabilirsiniz.

The Walking Dead 7. Sezon nasıl izleyebilirim adlı makalemizde size yardımcı olabilir. The Walking Dead 7. Sezon nereden izleyebilirim adlı makale için Buraya Tıklayınız


Türkçe alt yazı kullanabilmek için;

İndirdiğiniz film dosyasının adı ile indirdiğiniz alt yazı dosyasını aynı klasörde aynı isimlerle birleştirin. Daha sonra GOM Player ile film dosyasını açarak Türkçe Alt yazılı filmlerinizi izleyebilirsiniz. Windows 10 Kullanıcıları Filmler ve TV uygulaması ile Alt yazı dosyasını seçebilir.

The Walking Dead Neden İnternet'ten Kaldırıldı?

The Walking Dead 7. Sezonun 5. bölümüne gelmesine rağmen artık internette izlenmiyor ve paylaşıldığı an bir kaç saat sonra siliniyor bunun sebebi ise Yayın haklarının TV kanalı ile satın alınmasından kaynaklanmaktadır. Peki ya hiç mi izleyemeyeceğiz diye soranlara ise kısa cevaplar vererek anlamalarını sağlayacağız. The Walking Dead Bilindik dizi sitelerinden tek tek kaldırılarak İnternet seyircilerinin önünü kesti.



-Dizi Mekanları-

Hershel'in Çiftliği

Greene ailesinin yaşadığı çiftliktir. 2. sezonun ilk bölümlerinde Carl'ın vurulması üzerine Rick ve grubu buraya sığınmıştır. Ne yazık ki 2. sezon finalinde çiftliği aylaklar bastığı için terk etmek zorunda kalmışlardır.

Hapishane

Hershel'in çiftliğinin istila edilmesi sonucu Rick ve grubu yollara düştüğünde hapishaneyi bulmuştur ve içini temizleyip oraya yerleşmişlerdir. Ayrıca hapishanede hayatta kalan mahkûmlarla karşılaşmışlardır. 4. sezon 8. bölüm'de Vali ve ekibi tarafından yerle bir edilmiştir.

Woodbury

Vali lakaplı Brian Blake'in kardeşi Philip Blake, yeğeni Penny Blake ve arkadaşı Nick ile birlikte geldiği düzensiz ve belli bir yöneticisi bulunmayan bu kasabayı Philip Blake ve Nick'in ölümü üzerine Caesar Martinez ve orada yaşayan kişilerin yardımıyla serserilerin elinden alıp yönetime geçmiştir. Fakat kendisini Brian Blake değil Philip Blake olarak tanıtması dikkat çekmiştir. 3. sezon sonunda Woodbury halkı Hapishane'ye taşınmıştır. Sonrasında Vali tarafından yakılıp yıkılmıştır.

Terminus

Gareth tarafından yönetilen bu mekan ilk olarak 4. sezon sonlarında görülüyor. Burada Gareth ve ekibi insanları kandırıp ve kafeslerde tuttuktan sonra öldürüp, kesip ve pişirerek yemektedirler. 5. sezon 1. bölümünde Carol, arkadaşlarını kurtarmak için patlatmıştır. Sonrasında Gareth ve birkaç arkadaşı intikam almak için Bob'un bacağını yemişler, Gabriel'in kilisesine baskın düzenlemiş fakat pusuya düşmüşlerdir.

Alexandria Safe Zone

Geriye kalan insanların yaptığı etrafı sağlam dayanıklı duvarlarla örtülü olan güvenliği elden bırakmamak için nöbet kulesi olan prefabrik evlerin bulunduğu küçük bir mahalle tarzında sığınaktır. Deanna ve eşi Reg tarafından yönetilen Alexandria'da Rick ve grubu Aaron'un yardımı ile 5. sezon 12. bölümden itibaren yaşamaya başlamışlardır. Rick ve Michonne Alexandria'yı korumak için Deanna tarafından polis memuru olarak görevlendirilmiştir. 6. sezon 8. bölümde aylaklar tarafından duvarları parçalanmış, sonrasında Rick ve ekibi tarafından temizlenmiştir.

Hilltop

Burası ilk olarak 6. sezon 11. bölümde ortaya çıkan bir yerdir. Bir müze binası ve etrafında birkaç çadır olan ve dışı büyük duvarlarla kaplı bir yerdir. Yöneticisi Gregory'dir. Ancak Negan tarafından istilaya uğramış ve köleleştirilmiştir. Her hafta erzaklarının, cephanelerinin ve adamlarının yarısını Negan'a vermek zorundalardır.

Kaynak: Wikipedia

Yorumlar