Tırnağınız Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor? - Kişilik Testi



Koşuşturduğunuz hayatınız da hiç tırnaklarınızı fark ettiniz mi? Nasıl biçimlendiler, sağlıklı mı, düzgün büyüyorlar mı? Etmediniz mi? İşleriniz ile meşgulseniz lütfen bir kenara koyun ve tırnaklarınızı fark edin. Alışkanlıklarımızdan pek azı, tırnak kesme sıklığımız. Tırnak uzunluğumuz veya tırnağımızın doğal şekli benzersiz kişilik karakterlerimiz hakkında tahmin edebileceğinizden daha fazla şey söylüyor. Bu yazıda, tırnaklarımızın iç kişilik çizgimizi gösterebileceği ve tırnaklarınızın sizin hakkınızda neler anlattığının az sayıdaki sebebini öğreneceğiz.


Geniş ve Şişman



Düz ve geniş tırnaklı olan insanlar çoğunlukla açık kafalı ve mantıklı insanlar. Düşünmeden önce asla bir şey söylemiyorlar ve hep tavsiye istiyorlar. Ayrıca zorlayıcı içgüdülerine sahipler ve olağanüstü yargıcıdırlar. Ayrıca çalışkan ve işçiliğin, yapımın tadını bildikleri biliniyor. Aynı zamanda yaratıcı problem çözücüleri olarak da bilinirler.


Kare ve Eşit


Kare tırnağı olan insanlara çalışkan olduklarına inanıyoruz. Bu insanlar doğduğunda liderlerdir ve zorlukları sevdikleri için sorumluluk almayı severler. Başkaları bir işi doğru şekilde yapacağına inandığından, kendilerini sık sık önemli görevlerle görevlendirirler.

Kısa ve yuvarlak



Onlar yaratıcı, güçlü fikirli ve etkileyici bir yetenekleri var. Eğlence ve coşku yayarlar; böylece insanları doğal olarak kendilerine çekerler. Ancak, son derece sadık ve çok sevdikleri insanları koruyorlar. Onlar maceraperest ve korkusuzdur ve inatlaşabilirler.

Düzensiz ve Kısa


Birinin tırnakları kısa ve pürüzlü ise, o kişi muhtemelen titizdir. Muhtemelen gözlemci ve empati ederler. Arkadaşlığa gelinceye kadar iki kez düşünürler, çünkü arkadaşlık söz konusu olduğunda çok dikkatli davranıyorlar.

Üçgen



Üçgen tırnaklı insanlar çoğunlukla kararlı ve cesur insanlardır. Gerçekten hayatta ne istediklerini bilenlerdir. Onlara hayran, inatçı ve bir karıştırıcı olarak biliniyorlar. Zekice çalışmaktan zekice planlamayı severler.

Uzun ve Dikdörtgen


Uzun ve dikdörtgen tırnaklı insanlar genellikle gerçek dosttur. Yeni şeyler öğrenmeye ve yeni insanlarla tanışmaya bayılıyorlar. Kendilerini okudukları gibi çalışmalarına da adamışlardır.

Oval ve Uzun


Genellikle yaratıcı insanların oval ve uzun tırnakları vardır. Bunlar doğası gereği yaratıcı, en mutlu ve dünyevi insanlardır. Doğal dünyadan nasıl esinlenileceğini çok iyi bilirler. Birden fazla çalışma yeteneğine sahiptirler.

Yorumlar