Vainglory Kahramanlarının Krul ile İmtihanları! Gerçek Krul'u Tanıyalım!

Ölü adam. Vainglory çıkışından sonra oyuncuların korkulu rakibi haline gelen kahraman desek yeridir. Bir çok oyuncu Ormanın ortasın da yalnız başına Krul'a yakalanmış ve orada can vermiştir. Tek başına yüzleşilemeyecek, korkusuz ve acımasız. "Ölüm" geri döndü! Krul nihayetinde umutsuz bir şekilde nerf yedi. Bir numaralı kahraman sanki, küçülmüş ve gitarını taşıyamaz olmuş. Çok can yakan krul artık eskisi gibi savaşamıyor. Gelin Krul Nerf yemeden oyunculara neler yaşattığını öğrenelim!


HAYATTA KALMAK İÇİN HIZLI OL


Krul ile yalnız başına savaşamazsın ama 2 kişi ile devire bilirsin. Fakat bu yeni olan bir şey. Önceden Krul hızı ve can çalma puanı ile canını dolduruyor ve diğer kahramanın kanını almaya yöneliyordu. Nasıl mı? A Yeteneği ve B yeteneği. Bu ikisi. A yeteneği ile hızlıca kahramanlara suikast düzenliyor ve B yeteneği ile (Gerek varsa) Sağlık puanını yeniliyordu. Ama eskilere bakacak olursak B yeteneğini genellikle 2. Kahramana saklıyordu, çünkü can çalma puanı ile zaten sağlığını yükseltmişti.

AKUSTİĞİN SESSİZLİĞİ



Krul ile bir maça girdiyseniz yanında bir destekçi bulundurmaz. Kendi haline takılan Krul oyunun ilk 10 dakikası görünmez gibidir. Orman sessiz ve sakindir. Ta ki kendi ormanı ona yetmediği ana kadar. Krul önceden kendine yetmeyen ve kana aç hali ile rakip ormanı da telef etmeye giderdi. Bunun yanı sıra Rakip ormanı telef etmeden önce bir sessizlikle karşılaşılırdı. Orman dükkanına ilerleyen düşman kahramana ilk suikast'i gerçekleştirir ve ormanına girerdi.

NEVER REST ALWAYS RESTLESS



Krul ile Ringo aynı maçta yer alabilir. Bunu gören Karşı rakip Zırh çıkarak 2 Kahramanında hasar oranlarını yarı yarıya indirme planları yapardı. Hahaha oyunun ilk dakikası Swift Shooter çıkan Krul'u görünce sevinçten çıldırır duruma gelirdi ve 2 tane Zırh çıkardı. Ta ki oyunun ilerleyen dakikaların da Alternating Current çıkana kadardır sevinci. Krul A Yeteneği ile sağlık kümesini tamamen dolduruyor ve B Yeteneği ile düşmanına ummadık Kristal hasarı veriyor. Sağlık yenilemesi sayesinde sanki yeni doğmuş bir ses ile Ormanları telef etmeye devam ediyordu. ''NEVER REST ALWAYS RESTLESS!''

BANA KOŞTUĞUNU GÖRDÜM ARDINDAN...



Ölümsüz Krul bir süre sonra oyunu tamamen eğlenceye çevirirdi. Genellikle saklanıp oyuncuların arkasına hızlıca sızardı. Bazen de Kraken ile tek başına mücadele ederdi ama yaptığı en büyük artistlik ise Ultimate yeteneğiydi. Karmaşa içerisinde TF başlamış alanı gözlemler ve canı en az olan Kahramanı gözüne kestirirdi ardından Ultimate yeteneğini kullanıp gitarını arkasına atar ve canı en az olana A yeteneği ile saldırırdı daha sonrasını merak ediyorsan söyleyelim Saldırdığı Kahramanın önünde ki kahramana Gitarı saplanır o kahramanı öldürdükten sonra hareket edemez halde olan kahramana saldırmaya başlardı. Bu şimdide geçerli fakat 2 kişiye artık dayana bilir mi size kalıyor!

''Bana koştuğunu gördüm ardından sana saldırdı? Daha sonrası arkasından gelen gitarı fark ettim. Çok geçti.''


Yorumlar

  1. hiç unutmam bikeresi takımca hepimizi almıstı beni normal öldürmüstü arkadaşın kafasına sopayı geçirerek öldürmüstü önde kaçan ibenyide gitarı sallayarak

    YanıtlaSil
  2. Az cekmerik amk iyi oldu

    YanıtlaSil
  3. cok iyi ya elinize saglik krul oynayasim geldi

    YanıtlaSil
  4. krul bence çok abartı nerf yedi artık 1v1de anca işe yarıyor

    YanıtlaSil
  5. Krul reyizz holeyyyy

    YanıtlaSil

Yorum Gönder