YouTube Artık Can Sıkan Reklam Birimini 2018'De Kaldırıyor!

Youtube reklam birimini kaldırıyor

Kaynak: pixelstalk


YouTube'un uzun zamandır kullandığı ve Pop-up reklamlar kadar sinir bozucu olan ansızı beliren Video reklamlarını bırakacağını açıkladı. Bu güne kadar 5 saniye ve 30 saniye atlanmayan reklamlar ile sinirlerimizin bozulacağı anları 2018'de geride bırakacağımızı artık biliyoruz. Bir diğer taraftan biz ne kadar beğenmesekte Youtuberların kazançları düşecek mi veya başka bir reklam birimi mi eklenecek henüz bu konuda bir açıklama yapılmasa'da YouTube kazançlarını daha çok arttıracak reklam birimleri ile geleceğine emin gözlerle bakıyoruz. Konuşmasında 5 saniyelik için bir açıklama vermeseler'de 30 saniyelik olan reklam birimini kaldırmayı YouTube yetkilisi şu şekilde anlattı;

 "30 saniyelik atlanamayan reklam modelini 2018'de sonlandırma kararı aldık. Bundan sonra hemworth hem de reklamverenler için daha iyi bir ayrıldıktan sonra reklam modelleri üzerinde çalışmak istiyoruz. "

Kullanıcı için gerekli çalışmalar yapan YouTube'un Mobil cihazlarda arkaplanda müzik oynatması da kullanıcılar tarafından en çok beklenenler arasında. Kullanıcı deneyimini önemseyen YouTube bu konuda'da bir şeyler gerçekleştirmesi an meselesi olabilir.

Not: Bir Web Sitesi Reklamları canınızı sıkmayacak şekilde konumlandırmış ve size ücretsiz hizmet veriyorsa o hizmete yönelik 3. Parti Rekam Engelleme uygulamalarını kullanmamanızı öneriyoruz. Ücretsiz bir hizmete karşılık sizlere Reklam Gösterir ve bu reklamlardan hakkımızı alırız.

Yorumlar