YouTube Videoları Arka Planda Nasıl Oynatılır? YouTube'da Arkaplanda Müzik Dinleme!



YouTube kullanıcıları her ne kadar bilgisayardan Müzik dinlerken başla şeylerle uğraşırken Mobil kullanıcılar da bunu yapmak istiyor. Haksız da değiller. YouTube bu beklenen özelliği Resmi olarak getirmiyor. Nedenini Reklam Gösterimlerinin azalmamasını sağlamak için olsa gerek. Bu gün sizlere YouTube ile arkaplanda Müzik nasıl dinlenir bunu anlatacağız!  Şekilde arka planda müzik dinlememiz için seçenek mevcut. Sana en uygun olanı seç ve dinlemeye başla!


FireTube ile YouTube

FireTube YouTube'u tabanına alan bir uygulamadır. Uygulama şu anda PlayStore'da mevcut değil. FireTube ile dilediğiniz müziği açıp daha sonra uygulamadan çıkabileceksiniz. 




FireTube Nasıl Kullanılır?

FireTube kullanımı oldukça basittir. İndirdiğiniz APK uzatılı dosyayı Android cihazınıza yükledikten sonra Uygulamaya girin. Daha sonra istediğiniz Video/Müziği açıp arkanıza yaslanıp istediğiniz uygulamaya girmeye devam edin. Merak etmeyin Müziğiniz durmayacak.

Tarayıcılar ile YouTube

Tarayıcılar ile YouTube dediğimizde anladığınız gibi herhangi bir Programa ihtiyacınız yok. Google Chrome, Mozilla Firefox gibi uygulamalarda Masaüstü Modu/Görünümü etkinleştirdiğiniz'de YouTube'da dilediğiniz Müziği açıp uygulamayı aşağıya alabilirsiniz. 
Fazla miktarda RAM tüketimine sebebiyet verir. Cihaz ısınabilir.
Not: Aşağıda ki resimlere tıklayarak otomatik olarak Uygulama yükleme sayfası Play Store'da açılacaktır.
YouTube Videoları Arka Planda Nasıl Oynatılır? YouTube'da Arkaplanda Müzik Dinleme!

YouTube Videoları Arka Planda Nasıl Oynatılır? YouTube'da Arkaplanda Müzik Dinleme!

YouTube Background Playback (ROOT)

Rootlu cihazlar için muhteşem faydalardan bir tanesi olan YouTube Background Playback uygulaması Xposed sayesinde Resmi YouTube uygulamasında açtığınız müzik arka planda çalmaya devam ediyor! Hızlı ve Stable çalışan bu uygulama Rootlu cihazlarda bulunması gereken bir uygulama olduğu kesin. Kullanımı'da oldukça basit  olan YouTube Background Playback indirmek için aşağıdaki adresini ziyaret et!
Powored by Xposed


Yorumlar

Yorum Gönder