Açıklanamayan 5 Ürpertici Fotoğraf ve Onları Anlatan Korkunç Olaylar!


# 1 Myrtle Plantasyonunda Tuhaf Olgular


Francisville, Louisiana, 1800'lü yılların başında kurulmuş tarihi bir kasabadır. Myrtle Plantation, Mark ve Sara Woodruff'un sahibi olduğu Chloe adlı bir köle eviydi. Söylentilere göre, Chloe bir gün konuşmalarını dinliyordu ve yakalanınca ceza olarak kulakları kesildi. Kulaklarını gizlemek için her zaman yeşil bir türban giyiyordu.


Köle ustası Mark'ın intikamını almak için zehirli zakkak yapraklarını içeren bir doğum günü pastası pişirdi, ancak planı geri tepti. Sara ve onun iki kızı pastayı yedi ve hepsi hasta oldu ve daha sonra öldü. Plantasyondaki diğer köleler Chloe'ye çok üzüldü, bildirildiğine göre onu asmışlar ve Mississippi Nehri'ne atmışlar. Kentsel efsanelere göre, Chloe ve diğer 12 hayaleti, Myrtle Plantation'u hala bu güne kadar devam ediyor ve ev, Amerika'nın en ünlü evlerinden biri olarak kabul edildi. Onu bu resimde bulabilir misin?

# 2 Yerine otur Kovboy


Boothill Mezarlığı, "Old City Mezarlığı" olarak da bilinen çok küçük ve şirin bir mezarlığa sahiptir. Sadece 250 araziyi barındıran Arizona Tombstone kasabasında bulunmaktadır. Ne kadar uydurma, değil mi?

1996 yılında, Ike Clanton bir kovboy gibi giyinmeye ve resmini mezarlık içine çekmeye karar verdi. Film geliştirildiğinde, arka planda takılıp kovboy olarak giyinmiş garip bir insanı fark etti. Clanton, fotoğraf çekildiği sırada hiç kimsenin orada oturmadığı konusunda ısrar etti, bu yüzden olay yerine yeniden denemek için Boothill Graveyard'a geri döndü. Fotoğraf çekip daha sonra kişiyi arka planda göstermemek neredeyse imkânsızdı. Mezarın gerçekten perili olup olmadığından emin olmadığını söylüyor ama bu resim kesinlikle beni bir mümin yapar, ne dersin?

# 3 Orada olmaması gerekiyor!


Yok artık!, büyük imkansızlık zamanı! Bu resimdeki insanların arka sıralarına çok yakından bakın. Solda dördüncü adama odaklanın ve bir yüz gibi görünen şeyin farkına varacaksınız. Birinci Dünya Savaşı'nda savaş pilotu olan Freddy Jackson adında bir adam. Freddy'nin bu resimde olması konusu ne kadar ürkütücü? Orada olmaması gerekiyordu çünkü bu resim çekildiğinde çoktan ölmüştü!

1919'da Freddy, yanlışlıkla bir uçak pervanesi ile temas kurduğu İngiltere'deki bir eğitim tesisinde trajik bir kazada öldü. Cenazesinin yapıldığı gün, filosu bu fotoğraf için poz verdi.

Tarihçiler, ölü aile üyelerinin görüntülerinin gün içinde tekrar fotoğraflara yerleştirilmesinin yaygın olduğunu ve Freddy'nin imajının hatırlama biçimi olarak resmin içine yerleşebileceğini söylüyor. Fakat, filosunun bile korktuğu ve suratını görünce şaşkın olduğu, Freddy'nin hayaletinin aslında fotoğraf için poz verdiği fikriyle hareket edeceğiz.

# 4 Düğün Hayaleti


Düğün fotoğrafçısı Neil Sandbach, bir çiftin özel gününü Hertfordshire, İngiltere'deki bir yerel ahırda fotoğraflamaya hazırdı. Kamera ekipmanını kurdu ve sahnenin fotoğraflarını çekmeye başladı. Düğünden sonra filmi açtı ve arka planda şok edici bir şey fark etti.

Bu fotoğrafta, arka planda görünen ve kameraya doğru bakan eski okul yataklarındaki beyaz giysileri giymiş bir çocuğu görebilirsiniz. Neil, ahırdaki personele garip veya tuhaf bir olay olduğunu fark ettiler mi diye sordu ve bazen çiftlik çevresinde gezinen bir genç çocuğun görüntüsünü görebileceklerini söylediler. Beyaz yatak giysileri giyiyordu ve parlıyordu. Bir göz açıp kapayıncaya kadar kaybolmadan önce onlara boş boş bakıyordu.

# 5 Beyaz Leydi


1975'te Diane Berthelot, kocası Peter ve 12 yaşındaki oğlu Norfolk'un İngiliz ilçesindeki Worstead Kilisesi'ni ziyaret etti. Diane pelerinlerden birinde oturdu ve Peter onun fotoğrafını çekerken sessizce dua etmeye başladı. Eve döndüklerinde fotoğrafları açtılar ve kesinlikle şok olduklarını ve sızdıklarını gördüler!

Resimde, doğrudan Diane'nin arkasında oturan beyaz bir gölge görebilirsiniz. Bu figür eski moda kıyafetler ve kaput giyiyor. Berthelots çok şaşırmıştı, bir sonraki yaz tatilinde tekrar kiliseye döndüler. Onlara, "şifacı" olarak bilinen Beyaz Leydi efsanesini anlatan Rahibe Pettit ile temasa geçti. Herhangi birinin şifaya ihtiyacı olduğu zaman, kilisede görünmesini sağladı. Diane, ziyareti sırasında hasta olduğunu ve güçlü antibiyotiklerin bulunduğunu hatırladı. Beyaz Leydi'nin hastalığından kurtulmasına yardım ettiğini fark etti.





Yorumlar