Asla Açıklanamayacak 10 Gerçek Ürpertici Fotoğraf!


Kim iyi bir hayalet hikayesinden hoşlanmaz? Her şeyin korkutucu ve rahatsız edici bir tarafını seviyorsanız, doğru yere geldiniz, ancak korktuğunuzda bilgisayarınızın fişini çekmek isteyebilirsiniz. Şimdiye kadar gördüğümüz en acayip imgelerin bazıları ile sizi tamamen korkutmak üzereyiz.

Bu inanılmaz manzaralar her gün insanlar tarafından yakalandı ve kabuslara neden olan şeyler bunlar. Kesinlikle omurganızı titreme altına alacaktır. Bu fotoğrafların çoğunun açıklanamaması onları daha rahatsız edici hale getiriyor.



Bu fotoğrafların çoğu ilk bakışta oldukça sıradan görünüyor ancak arka planda hayaletler ve diğer efsaneler gibi görünen bulanık görüntüler bizi gerçekten korkutuyor. Adobe Photoshop çıkmadan önce birçok resim çekildi, bu nedenle sahte olma şansı çok zayıf - ancak imkansız değil. Doğru becerilerle, günümüze kadar geri kalan insanlar bile hileleri kullanarak korkunç bir fotoğraf yaratabilir ve onu daha da korkunç bir arka plana ekleyebilirdi. Bu fotoğrafların % 100 gerçek olduğunu doğrulayamıyoruz, ancak söyleyebileceğimiz şey, tuhaf, tüyler ürpertici ve kesinlikle kalpten değil. Size cevaplardan daha fazla soru bırakacak olan en şok edici görüntülerin bazılarını görmeye hazırlanın. Burada açıklanamayacak gerçek ürpertici 10 fotoğraf var.

# 1 Amityville Hayaleti


13 Kasım 1974'te 23 yaşındaki Ronald DeFeo Jr, ailesi ve dört kardeşini vurdu ve New Jersey Amityville'deki 108 Ocean Avenue'deki Hollandalı Colonia'yı evinde öldürdü. DeFeo altı eş zamanlı ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı ve ailenin ölümü The Amityville Korku kitabı ve çok sayıda filmi tetikledi. Ev şimdi ABD tarihinin en ünlü perili evlerinden biri olarak kabul edilir.

19 Aralık 1975'te George ve Kathy Lutz, üç çocuğu ile birlikte evlerine taşındı. Sadece 28 gün sonra, paranormal aktivite yüzünden terörize olduklarını iddia ederek taşındılar. George'a göre, DeFeo ailesinin öldürülmesinin tahmini zamanı olan her sabah saat 03.15'te uyanıyor ve aynı zamanda bir "marş bandı çaldırıyor" veya bir saatli radyo sesi duydurtuyordu. Farklı frekans. Gürültünün nereden geldiğini görmek için, ses kesilirdi.

Bu özel fotoğrafın 1976'da çekildiği iddia edildi. Beyaz bir gözlü, bir kapıdan bakan genç bir çocuk gibi görünüyor. George, 1979'da Merv Griffin Show'da gösterilen fotoğrafı konunun paranormal soruşturmasının bir parçası olan profesyonel bir fotoğrafçı olan Gene Campbell tarafından alındığını iddia etti. Birçoğu, imgedeki çocuğun öldürülen çocuklardan John DeFeo ismi olduğuna inanıyor.

# 2 Leydi ve Ölen Kocası


Denise Russell ve ailesi, 94 yaşındaki büyük annesini huzur evine 17 Ağustos 1998'de piknik yapmak için koydular. Yaşlı kadının bu fotoğrafını çektiler ve bir süre sonra katledildi. Birkaç yıldır ona çok fazla dikkat ettiler.

Yaşlı bayan öldüğünde Nisan 2000''di Denise'nin ailesi eski fotoğraflara bakmaya başladı. Bu resme rastladılar ve arkasında duran adamı farkettiler. Ardından Denise, Ağustos 1984'te vefat eden anneannesinin ölen kocasına çok benzediğini fark etti.

Ama daha da tuhaflaşıyor. Yakından bakarsanız, resimde çalıların kırmızı otomobilinin hemen üstünde başka bir yüz olduğunu göreceksiniz. Sence de normal mi?

# 3 Cooper Hayalet Aile


Birçok kişi bu fotoğrafın bir aldatmaca olduğuna inanıyor ve biz onları suçlamıyoruz. Backstory tamamen doğrulandı, ancak bu resim ürpertici ölçekte olduğu gerçeğini değiştirmez.

Cooper ailesi Teksas'a taşındı ve yeni evlerine yerleşti. Yeni kazılarını küçük bir uğur getirerek kutladılar ve babam bu anı fotoğraflamak için kameranın arkasında kaldı. Fotoğraf çekildiğinde, baştan düşen tavandan göründüğü dehşet verici figürleri fark ettiler. Aile, ne veya kim olabileceği hakkında hiçbir fikri yoktu ve Baba, fotoğrafı çekerken imajın orada olmadığını söyledi.

Kaynaklar, evin ölen eski sahibinin ruhu olduğunu iddia ediyor. Gerçek olabilir mi? Emin değiliz, ancak bu resmi kesinlikle korkutucu olduğunu itiraf etmelisiniz. Ailenin gelişmiş resimleri gördükten sonra hissettikleri saf korkuyu ve garip görüntüyü gördüğünüzü hayal edebiliyor musunuz ?! Büyük bir gerilim!

# 4 Cadborosaurus


Bu fotoğraf 1907 yılına kadar uzanıyor ve 100 yıldan uzun bir süre sonra yine de açıklanamıyor. Resimde, balık tutmak için denize doğru çıkan bir grup insan var. Araziye geri döndüklerinde, Caddy olarak da bilinen Cadborosaurus adlı büyük bir deniz canavarı yakaladıklarını iddia ettiler. Caddy, mistik folklorun Pasifik Okyanusunu engelleyen bir yaratıktır. British Columbia'nın Greater Victoria'daki Cadboro Körfezi'nden ve adı "saurus" olan kertenkele veya sürüngen anlamına gelen adı. Temelde, Caddy bugünün Loch Ness Canavarı'nın eşdeğeridir

Birçok kişi bu fotoğrafı bir aldatmaca olarak yanıtlamıştı, ancak bilim adamları bile bu fotoğrafın gerçek olup olmadığını belirleyemedi. Tahminin ne?

# 5 Şeytan Gözetiminde Yakalandı


Görevli bir hemşire hastanede karanlık ve gölgeli bir figür görmüş ve hastanın cesedinde yukarı ve aşağı çıkan "iblis" olarak adlandırdığı figürüne tanıklık etmiştir. Saatler sonra ise hasta ölmüş.

Gözetim görüntüleri izlendiğinde, hastanede gerçekten de bilinmeyen ve ürkütücü bir figürün olduğunu doğruladı. Yukarıdaki resim, karanlık iblisin yatakta yatan hastanın üstünde durduğunu göstermektedir.

Birçok kişi bu fotoğrafı sahte olarak görmeye çabalıyor olsa da, iblisleri ve hastanelerde bulunan diğer ruhları görmek nadir değildir. Birçok hemşire, doktor ve hasta hastanelerin koridorlarında dolaşırken ve gizlenmekte olan figürleri gördüğünü iddia etmiştir - hastanelerde birçok insanın ölümüne nereden gittiğini düşünmek şaşırtıcı değildir. Bir iblisin potansiyel olarak bir hastanın ruhunu alması o kadar şaşırtıcıdır ki?

# 6 Waverly Tepesi


Waverly tepesi Santorium, Temmuz 1910'da, tüberkülozdan mustarip Jefferson County, Kentucky'dekileri tedavi etmek için bir hastane olarak açıldı. Bugün elimizdeki antibiyotikler olmaksızın, hastalıklara karşı savaşmak için hastalara güneş ışığı ve temiz hava elde etmek için kullanıldı.

Waverly Hills'teki hastaların yalnızca % 5'i sağ kurtulduğu ve 8000 kadarının öldüğü saptandı. Vücutlarının bir çöp tablasına atıldığı ve gizli bir yeraltı tünelinden binadan çıkarıldığı iddia edildi. Cesetlerin yok edilmesini çevreleyen gizlilik, kamuoyunun tüberküloz salgınının ciddiyetini ve hastalığa yenik düşen mağdur sayısını bilmemesiydi.

Her gün sayısız cesetle karşılaşmak zorunda kalacak olursak, hastanenin personeli üzerinde kesinlikle bir sıkıntı yaşar ve bildirildiğine göre Mary Lee hemene başına gelmiştir. Birçok kişi hastalığı imzaladığını söylüyor. Diğerleri doktorlardan birinin bekâr ve hamile olduğunu söylüyor. Her iki durumda da cesedi 502 numaralı odada 502 numaralı ışık altında duran bir cihazdan asılmıştı. Yukarıdaki resimde Waverly Tepesi salonlarını gezmeye devam ederken Mary'nin hayaleti olduğu görülüyor.

#7 Solway Uzaylısı


Jim Templeton, eşi ve kızı, Cumbria, İngiltere'deki Solway Fırtınası'na bakan bir piknik alanını seçmeye karar verdiler. Jim, o gün ailesinin birçok fotoğrafını çekti ve daha sonra arşivi geliştirilmek üzere fotoğraflara bıraktı.

Fotoğraflarını çektiğinde gördüğü şeyden tamamen şaşkındı. Kızının arkasında duran kimliği bilinmeyen bir figür, ancak Jim fotoğrafa ilk aldığında çekimde kimsenin farkında değildi. Ardından Kodak'tan yanıt istedi, ancak gizemli kişinin resme nasıl girdiğini bile açıklamadılar.

Bu fotoğraf 1964 yılından bu yana sayısız gazetede yayınlanmıştır ve o zamandan beri hiç kimse arka planda kim ya da kim olduğunu açıklayamıyor. Jim ölü bir uzaylı olduğuna inanıyor ve haklı olabileceğini düşünüyoruz.

# 8 Arka Koltuk Sürücüsü


Arka koltuktaki sürücülerden nefret etmiyor musun? Her zaman söyleyecekleri bir şeyi vardır ve yol kurallarını izlemeye çalışırken sizi gerçekten rahatsız edebilirler. Ancak bu resim sıradan arka koltuğunuzdan başka bir şey içermektedir.

1959'da, arabayı kullanan adamın karısı Mabel Chinnery, arabada tek başına otururken kocasının resmini çekmeye karar verdiğinde annesinin mezarını ziyaret ediyordu. Yakınlaştırıp resme bakarken, arabasının arka koltuğunda oturan ürpertici ve gizemli insanın farkına vardı. Mabel fotoğrafa daha yakından baktığında, arabanın arkasındaki kişinin gerçekten onun ölü annesi olduğunu fark etti!

Bugüne kadar kimse bu fotoğrafın bir aldatmaca olduğunu kanıtlayamadı. Aslında, uzmanlar fotoğraflarda ruhların birçok görüntüsünü gördüler ve rahatlamak için orada bulunan ölüleri sevdiklerini belirttiler. Sanırım Mabel'in annesi son bir kez damadı ile bir resim çekmeyi istedi.

# 9 3 Erkek ve Bebek Setinde Bir Hayalet


Uzun metrajlı bir filmin arka planında bir hayaletin yakalanması pek sık olan şey değil, ancak 1987 komedisi 3 Erkek ve Bebek kümesinde olan şey budur. Filmin yıldızı Ted Danson'un yer aldığı bu sahnede, ürpertici küçük bir çocuğun arka planda perdelerden gözüktüğünü görebilirsiniz. Senaryonun bir parçası değildi ve komplo teorisyenleri kameraların aslında gerçek hayattaki bir insanı hayalet görüntüsünü aldığına inanıyorlardı!

Film yapımcıları, hayaletin yanlışlıkla sette bırakılmış bir smokin ve şapkalı Danson karakterinin bir kesik olduğunu iddia etti. Fakat Danson daha sonra kesik yanında duran resimde, perdenin arkasında duran tüyler ürpertici küçük çocuğa benzemiyordu. Kimse arka planda duran şeyle ilgili mantıksal bir açıklama yapamadı.

# 10 Kahverengi Bayan


Kamerada çekilecek en ikonik hayaletlerden biri The Brown Lady olarak da bilinen Raynham Hall Hayaletidir.

Brown Lady aslında Charles Townshend, 2. Vahşi doğada 1713 yılında evlenen Lady Dorothy Walpole adında bir kadın. Charles, Dorothy'nin Lord Wharton'la aldattığından şüpheleniyordu. Dorothy'nin ölümünün 1726 olarak listelenmiş olmasına rağmen, birçoğu cenazesinin bir aldatmaca olduğuna inanıyor ve Charles ölünceye kadar onu Raynham Hall'un uzak bir köşesine gizlendiğini vurguluyorlardı.

1849'da Dorothy'nin bir arkadaşı olan Binbaşı Loftus adlı bir adam bu fotoğrafı bir gece çekti. Kadının resmini Leydi Dorothy olarak anladı ve bir fotoğraf çektikten sonra. Yüzüne baktığında gözlerinin olması gereken  yerde iki siyah yuvayı görebildiğini söylüyor. Um, tüyler ürpertici!




Yorumlar