Ayaklarınız Kişiliğiniz Hakkında Ne Anlatıyor? #Kişilik Testi


Kendinizi mükemmel okuyucu olarak düşünüyor musunuz? Bu makaleyi okuduktan sonra, bahse girerim, herkese yapmaya başlarsınız. Bir kişinin kişiliği, doğası ve bir çok sır, yüz ifadesi, dostluğunu okuma veya kişinin tipinin nasıl olduğu çeşitli vücut parçaları ile değerlendirilebilir. İnsanlar kendileri hakkında bilgi sahibi olmayı merak ediyorlar, ancak bir sürü şey olmasına rağmen bile farkında değiliz. Fakat burada, vücut bölümünde parmak izi olarak adlandırılan kişilik yargısı yöntemini tartışacağız.

Geçmiş yıllardan beri Hindistan ve Çin'de yaygın olarak uygulanmaktadır. Sağlığınız, bedeniniz ve kişiliğiniz ayak parmaklarınız tarafından belirlenebilir. Çalışmalara dayanarak, parmaklarınızın uzunluğu ve şekli size kişisel olarak çok şey anlatabilir. Ayak parmak uzunluğu, ayak okumasında hayati bir rol oynamaktadır. Zihin ve beden birbiriyle kaçınılmaz bir şekilde bağlıdır ve fiziksel bozukluklar kişiliğin bir sonucu olabilir. Gözler ruhun kapısı olabilir, ancak bir insanı daha çok tanımak istiyorsanız, ayaklarına bakın.


Burada sizin ayağınızın hakkında ne göründüğünüzü paylaşalım mı? Hadi devam et!

Başparmak


Diğerlerinden daha uzun parmaklara sahip insanlar akıllı, entelektüel ve zekidir. Onlar yaratıcı ve derin düşünürler. Sorunlara yenilikçi çözümler üretirler. Farklı şeyler için geniş bir perspektif bakışınız var ve yeni fikirler ortaya çıkarıyorsunuz. Kötü sorunlara odaklanmakta zorlanırsınız.
Parmaklarınızın nispeten küçük olması sizi çok iyi görevini yapan kişiliğinizi gösteriyor. İnsanları fikirlerinizle birlikte hareket etmeye kolayca etkilersiniz. Verimliliğin uygun şekilde işe yerleştirilmesiyle iyi bir performans gösterebilirsiniz.

Ikinci ayak parmağı


Eğer bir kişinin ikinci ayak parmağı uzunsa, liderlik nitelikleri taşır.  'benim yolum ya da hiç bir yol' gibi davranırlar. Öte yandan, küçük parmaklar, hayatta uyum ve düzeni temsil eden kişiyi belirtir.

Üçüncü ayak parmağı


Orta parmağın uzun görünüyorsa, özellikle iş yerinde son derece enerjik, yenilikçi ve becerikli görünüyorsun. Onların başarmak için gösterdikleri güç ve heves başarıya ulaşmalarını sağlar. Fakat bu insanlar ailelerini ve eğlencelerini unuttuğu için bir dezavantaj olabilir. Aksine, daha kısa ayak parmağı olan insanlar rahatlamaktan ve hayatlarını sonuna kadar sevmekten hoşlanıyorlar.

Dördüncü Parmak


Dördüncü ayak parmak, ilişkilerle ilgilidir. Dördüncü ayak parmakları uzatılmış ve düz görünen bir kişi, ailelerine en yüksek önceliği verir. Kıvrımlı ayak parmakları olan insanlar sevdikleri ile mutsuz bir ilişki yaşıyor.
Onlar mükemmel bir dinleyici ve nurturer, ancak ailedeki mutsuzluk onları derinden etkileyecektir. Nazik bir ruh hali ile kolayca yaralanırlar ve başkalarının sorunlarını ortadan kaldırmak onlara zor gelir. Sağlığınızdan etkilenmemek için herhangi bir sade rahatsızlıktan kaçınarak rahatlarsınız. Dördüncü ayak parmağının tersine, kısa dördüncü parmak ise aile'den başka bir yere odaklanır ve ilişkiler onlarda daha az önemlidir.

Küçük ayak parmağı


Küçük ayak parmağı aşırı küçük olan insanlar çocukça davranmaya eğilimlidir. Genellikle sorumluluklardan kaçarlar. Eğlenceyi seven, hoşsohbet ve esprili olmak, kolaylıkla ve her zaman bir eğlence bulurlar.
Bir kişi parmaklarını dördüncü ayak parmağından ayrı olarak bükebilirse, aynı zamanda maceraperest ve dürtüseldir. Onların cazibeli flört. Yapamayacağınız durumlarda, rutininizi, öngörülebilirliği ve sadakati değer veriyorsunuz.


Yorumlar