Erkekler ve Kadınların Farklı Olarak Yaptıkları 13 Şey


Erkekler ve kadınlar çok farklı olabilirler. Bunu küçük şeylerin yanı sıra önemli şeylerde de görebilirsiniz. İşte, fark etmiş olduğumuz birkaç örnek.
Yani, kadınlar ve erkekler ...

# 1 Farklı sorunlarla başa çıkma


Çoğu zaman, bir kadının bir sorunu olduğunda, annesinden, en yakın arkadaşı, eşi, hatta otobüste yanındaki kişi ile konuşur. Günlüğüne bu konuda yazı yazacak, herkese açık olan birine kısa mesaj gönderir ya da sosyal ağlarda mesaj bırakır. Sorunu ne kadar çok tartışırsa, onun için daha kolaydır. Başkaları ile paylaşılan bir problemin üstesinden gelmek çok zor olmaz. Bir Erkeğin bir problemi olduğunda, Öte yandan, televizyonun önünde uzanır ve sessizce ağlar. Sorunlarından kendisini rahatsız ederek stresle baş etmiştir. Ve kendisini daha sakin hissedince, yanlış olan her şey için bir çözüm aramaya başlıyor - kendi başına yapıyor. Ona tavsiye ve öneriler getirmek onu rahatsız edecektir.

# 2 Duyguları farklı şekillerde yorumlama


Bir kadının görsel, sözlü ve insanların neredeyse anında verdiği diğer tüm sinyal türlerini yorumlayabileceği söylenir. Bir kadın bilinmeyen insanlarla dolu bir odaya girdiğinde, sıklıkla gözlemleyecek ve kime, kiminle kime aşık olduğu, kimlerin ruh halinin ne olduğunu öğrenebilecek. Bir adam bir odaya girdiğinde, çevresi hızla taranacak, çıkışların nerede olduğunu belirleyecek, tanıdık yüzler arayacak ve potansiyel bir tehdit veya düşmanın kim olduğunu araştırmaya çalışacaktır. Dahası, erkekler genellikle bir kadının kendisine doğrudan söylemediği sürece bir kadının kendisini rahatsız hissettiğini anlayamaz, ancak onun yerine onun verdiği ince sinyalleri okumasını bekler.

# 3 Görevleri farklı bir şekilde ele alınır


Erkekler genellikle belirli bir anda yalnızca tek bir işe konsantre olabilirler. Tıraş ederken onunla konuşmaya çalışırsan, kendisini kesme şansı vardır. Buna karşın, birçok insan kadınların aynı anda birkaç şeyle baş edebileceğine inanıyor. Bir kez daha, bunun nedeni, erkeklerin ve kadınların beyinlerinin işlev gördüğü değişen şekillerde ve eski, sosyal olarak belirlenmiş rollerin etkisinde yatıyor. Binlerce yıl önce, eğer bir adam ava konsantre olmazsa, ailesi acıkabilir. Ve bir kadın tamamen çilek ve kökleri toplayıp konsantre olursa, çocukları tehlikeye düşebilir.

# 4 Farklı his ve bünyeler


Erkekler açıkça uzak mesafededir. Dürbün gibi gözleri olduğunu söyleyebilirsiniz. Buna tünel vizyonu denir - avını izleyebilen bir avcının vizyonu. Bu nedenle erkekler bazen kadınları onlardan saklamakla suçlar; Çorapları veya iç çamaşırı veya araba anahtarları ile cüzdan veya buzdolabında bir şey olması gereken yerde oldukları halde, bir adam doğrudan görüş alanına girmedikçe onları hemen dışarı çıkaramaz. Buna karşılık, kadınların periferik görüşleri daha iyi. Bunun bir çocuğun izini sürmek ve onlara karşı herhangi bir tehlike tespit edebilmek için bir kadının mümkün olan en yakın çevresini görmesi gerektiği gerçeğinin bir sonucu olduğu savunuluyor. Bu farklılıklar ciddi sonuçlar doğurabilir. Sigorta şirketleri, kadınların arabalarının yan taraftan çarpıldığı yol kazalarına karışma ihtimalinin düşük olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte parka paralel park ederken arabalarını çizmeye daha yatkınlar çünkü zayıf geliştirilmiş alan hissine sahipler.

# 5 Bornozları farklı şekilde bağlamak


Kadınlar genelde bornozu belin etrafına sıkıca tuttururken erkekler kalçalara bağlarlar. Bazıları bunun kadın tanga giysilerini giydiklerinde bile figürlerini vurgulamak istediğini ve erkeklerin bununla hiç ilgilenmediğini söylüyorlar. Diğerleri bunun her ikisi için de daha rahat olduğunu düşünüyor.  Sen Ne düşünüyorsun?

# 6 Farklı oturuş


Kadınlar genellikle bacaklarını çapraz olarak oturur, bacaklarını birbirinin etrafına sararlar. Erkekler genellikle dizlerini uzaklaştırabilirler. Kısmen bu, erkeklerin ve kadınların çoğunluğunun farklı kıyafetler giymesi. Kısa etek giymesi durumunda genellikle bir kadının "erkek pozisyonunda" oturması iyi bir fikir değildir. Öte yandan, erkekler için içgüdüsel oturma pozisyonu köklerini evrimleştirir: Bu, erkekliği gösteren tipik bir 'alfa erkeği' pozudur.

# 7 Farklı şekilde ayırt etme


Erkekler beyninin daha aktif kısmı ya sağ ya da sol olduğu için asla sağ ve sol karışmazlar. Ancak çoğu kadına sol elini sorarsan anında bir cevap alamazsın. Kendilerine hatırlatmak için genellikle bir yüzüğe bakar ya da hangi elle yazdıklarını düşünürler. Bu dünyadaki tüm erkekler kadınların sağdan sola söylememesinden şikayet ediyor!

# 8 Farklı şekillerde esnemek


Erkekler esneme sırasında ağzını bir yumrukla örter, kadınlar açık avuç içi kullanır; muhtemelen daha şık ve 'kadınsı' görünür.

# 9 Farklı sesler duyma


Kadınların erkeklerden daha çok duygusu vardır ve yüksek frekanslı sesleri almaya yönelik uzmanlardır. Şaşırtıcı bir şekilde, kadın beyni, bir çocuğun ağlamasını duymak için 'programlanmış', oysa hiçbir şey olmamış gibi çoğunlukta erkekler tarafından uyandırılırlar. Ve bir kedi yavrusu bir yerlerde dolaşırsa, bir kadının bir erkekten daha çok duyması olasıdır. Bununla birlikte, erkekler aynı derecede büyüleyici bir şekilde, bir sesin kadınlardan daha iyi gelme yönünü anlayabilirler. Böylece kediciğin nerede saklandığını ona söyleyecek!

# 10 farklı şekilde soyunmak


Erkekler ve kadınlar giysilerini farklı şekillerde çıkarıyorlar. Çoğu zaman, erkekler kollarını omuzlarının arkasına koyarlar ve üstlerini yakalarından, omurgalarından çekerler. Kadınlar kollarını öne doğru çaprazlarken, elbise tutarak elbiselerini çekip ellerini de içeriye doğru çevirirler. Erkekler her iki yöntemi de kullanabilirler, ancak kadınlar yalnızca bu yöntemi kullanabilir. Bu, bizden farklı soyunmayı öğrettiğimiz için değil; Bunun yerine çoğu kadın kıyafetinin daha yakından daha kızsal şekilde uyumlu olduğu ve 'erkek' yönteminin kullanılması işe yaramamasının bir sonucudur.

# 11 topları farklı şekilde atma


Erkekler genelde yukarıdan ve arkasından topları atarlar; kadınlar ise onları yukarıdan aşağı atarlar ve iki eliyle önlerinde tutarlar. Niye ya? Kimse bilmiyor!

# 12 Bilgileri farklı şekilde hatırlama


Bir kadının hafızası büyük bir dolap gibi düzinelerce raf ve her şeyin doğru yerde olduğu gibidir. Kadınlar karşılaştıkları herkes ve her şey hakkında doğru bilgi sahibi olurlar - doğum günleri ne tarihte, annesinin kendisi için ne istediğini ve çocuğunun okulda ne ihtiyacı olduğunu. Öte yandan erkekler genelde yalnızca önemli olduğunu düşündükleri şeyleri hatırlarlar; bu da genellikle kadınları başlarını tamamen ilgisiz bilgilerle doldurmakla suçlarlar.
Unutmayın, bu farklılıklar hakkında fazla endişelenmeye gerek yoktur - aksine, var olduklarından memnun olmalıyız. Çoğu zaman söylendiği gibi karşıtlıklar çeker ve hepimizin sevgi olarak bildiğimiz büyüyü yaratan şey budur.

# 13 el farklılığı


Ellerini sergilemeleri istendiğinde erkekler (saklanacak hiçbir şeyleri yoksa!) Her zaman avuçlarını gösterecek, oysa kadınlar her seferinde ellerini gösterirler.


Yorumlar