Hepimizin Başına Gelen Talihsiz Durumlardan Kaçınmanın 8 Yolu


Bazen küçük olaylardan ruh halinizi değiştirebilir. Talihsiz durumlardan kaçınmanın kullanışlı yollarının bu koleksiyonuna bir göz atalım.
Hadi bir bakalım;

# 1 Alışveriş sepeti artık ücretsiz (Her yerde yok)


Madeni para yuvasına bir anahtar başlığı takmanız yeterlidir. Bu diğer benzeri uygulamalarda da geçerlidir.

# 2 Tuşsuz Araba Kapısını Açma


Acil durumlarda aracınızın kilidini açmak için bu yöntemi kullanın.

 Şuna bak;


# 3 Araç kilidi donmuşsa


Anahtarı bir çakmak kullanarak ısıtın ve kilide sokun.

# 5 Asansör her katta durmadan nasıl binilir


Tüm katlarda durmadan bir asansörle binmek isterseniz kapı tuşuna basın.

Bunun gibi başka sorunlara da her zaman çare vardır. Zekanız ile yapılması gereken bir şeyi 100 farklı yol ile yapabilirsiniz. Bu gönderi sadece bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen konusunda en iyi olduğunuz işin peşinden koşunuz. İnsanlar akıllı varlıklar olduğundan dolayı her şeyin üstesinden gelebilirler. Unutmayın ki her insan 1 işte usta olamaz. Her insanın Usta olduğu bir dal vardır, fakat o dalı bulmak için doğru ağaca tutunmanız gereklidir.

-

Other problems like this are always remedies. You can do something with your mind in 100 different ways. This shipment is for informational purposes only. Please pursue what you are best at. Because people are intelligent beings, they can come from above everything. Do not forget that every person can not be a master at all. There is a branch where every person is a master, but you need to hold the right hand to find that branch.

-

Есть и другие вопросы, такие, как всегда прибегают. Что-то должно быть сделано с умом вы можете сделать с 100 различными способами. Это сообщение носит исключительно информационный характер. Пожалуйста, запустите после работы вы лучше в. Потому что люди разумные существа могут преодолеть все. Помните, что каждый человек может освоить на работе 1. Каждый человек имеет филиал в Учителей, но вы должны держаться правее, чтобы найти эту ветку дерева.

Yorumlar