İç Çamaşırınız Hakkında Bilmediğiniz 6 Şey!



İç çamaşırı, külot, pantolon, bunlar anlatılamazlar ... ne diyorsanız onlara, kendilerince açıklayıcı görünürler. Her gün daha rahat ve daha enerjik; Bundan daha nasıl fazla olabilir? Bu temel iç çamaşırları işlevi oldukça basitken, düz çıkmanız gereken bazı gerçekler var, çünkü aslında en şirin giysileri seçmekten önemli olan çok daha fazlası var. Bu yazımızda iç çamaşırlarınız hakkında önemli olan bilmeniz gereken 6 şeyi paylaşacağız!


# 1 Her zaman onlarlasın


Muhtemelen birkaç favori iç çamaşırınız var. Belki de biraz daha fazla harcadığınız daha seksi ve gösterişlilerine sahipsiniz, ancak burada gerçek olalım - Favorileriniz'den biri genellikle giydiğiniz, ancak yıkamaya koyduktan sonra giyeceklerini bekleyemeyeceğiniz, süper rahat bir çifttir.  Cildinizde kızarıklıklar ve kaşınmalar belirmemesi için, çamaşırları her hafta yıkayarak hijyenik olmak gereklidir.

# 2 Pamuklu külotlar, konforun en yüksek puanıdır


Neredeyse yüksek iplik sayısına sahip tabakalar gibi pamuklu külotlar, alışveriş yapmanız gereken en yüksek konfor markasıdır. Sadece yumuşak bir his veriyorlar, fakat nefes alabiliyorlar ve genellikle sentetik malzemelerden daha ucuzdurlar. Pamuk, aynı zamanda en uygun iç çamaşırı malzemesidir, çünkü cildimize daha hoştur ve bir naylon veya polyester çifti ile aynı tahrişe neden olmaz.

# 3 Spor salonunda tanga takmamalısınız


Türkiye'de ne kadar az Spor salonu kullanan kız olsa da Favori Spor kıyafetlerinizi giyerken görünür bir külot ile kendinizi tehlikeye atmak istemeyebilirsiniz, ancak tanga kesinlikle en iyi çözüm değildir. Yalnızca cildiniz hareketten rahatsız olmayacak, aynı zamanda bakterileri bu bölgenin önünden arkasına aktarıyor olacaksınız. Neyse ki, birçok atletik giyim firması artık hafif, kesintisiz iç çamaşırı yapıyor ve bu da çalışırken sizi kuru ve rahat tutuyor. Nike ve Under Armour gibi popüler performans giyim markaları, zaten tamamen bunları sağlayan, özel olarak yapılmış, nem çekici astarlarla kaplanmış şortlar yapar!

# 4 Tanga kullananların enfeksiyon olasılığı daha fazladır


Tanga'lar nefes alabilen iç çamaşırı türü değildir. Sıkı oturmaları genellikle dantel gibi yapılmış aşındırıcı malzeme ile birleştirdiğinizde, enfeksiyona eşit olabilecek oldukça iyi bir denklemin olduğunu görürsünüz.

# 5 Süslü iç çamaşırı daha narin yıkamalısınız


Çamaşır yıkama söz konusu olduğunda, bütün iç çamaşır çiftleri eşit şekilde üretilmemektedir. Çoğu pamuk tipi makineyle yıkanabilir ve kurutucuya sorunsuz atılabilir, ancak daha hassas çiftlerin ekstra sevgiye ihtiyacı vardır! Baş ilk kural her zaman etiketi okumaktır. Bu parçaları nasıl yıkadığınıza bakılmaksızın, çamaşır suyu veya klor gibi güçlü kimyasallarla sabun kullanmamaya dikkat edin.

# 6 Gevşek iç çamaşırı tercih etmelisin


İç çamaşırı giymeye gelince, büzülmesini ve düşmesini istemezsiniz, ancak belinizi rahatsız edici iz bıraktığından o kadar sıkı olmayan bir çift bulmalısınız. Rahatsızlıkların yanı sıra sıkı iç çamaşırı nemi de daha fazla nemlendiriyor, sıska jean ya da tozluk altına giyildiğinde de daha da fazla nemleniyor ve o bölgenin ferahlamasını istiyorsunuz! Geceleri rahat iç çamaşırı da iyidir.





Yorumlar