Kırabileceğiniz Guinness Rekorları! - Kırılması En Kolay Guinness Rekorlaları!


Dünya kayıtlarının sadece meslek sporcuları için olduğunu düşünüyorsanız, yanlış düşünüyorsunuz. Guinness Dünya Rekorlar Kitabı olan geniş kataloğun kanıtladığı gibi, tarihteki yerinizi güvence altına almanıza yardımcı olabilecek çeşitli temel kayıtlar kesinlikle vardır. Bu doğru - ortalama bir Rekor, sonucunda dünyaya hayatında bir amacın olduğunu gösterebilirsin. Cidden, bu "Rekorlar" sadece kırılmak için yalvarıyor!


# 1 En Çok Tişört


Muhtemelen bunu yapabilirsiniz! İlk olarak, mevcut rekor 257 olduğundan ve Sri Lanka'nın Sanath Bandara tarafından düzenlendiğinden, 258 tişört giymeniz bu rekoru kırmanızı sağlayabilir!

# 2 Bir parmakta En Çok CD Tutma


Göründüğünden daha zor ve mevcut kayıt sahibi Silvio Sabba 247 CD'yi parmağıyla dengeleyerek rekor kırdı. Ama bir taktik var. Eğer basketbol antrenmanları yapan biriyseniz bunu kolaylıkla kıra bililirsiniz. CD'leri parmağınızla yukarı bakacak şekilde dengelemeyi başarabileceğinizi düşünmeyin, çünkü muhtemelen imkansız. Bunun yerine parmağınızı işaret eden bir silah gibi dışarı doğru tutmanız gerekir. Önkol gücünüz üzerinde çalışın, çünkü bu rekoru yenmeyi planlıyorsanız, bir katil gibi avınıza odaklanmalısınız.

# 3 En Hızlı Satranç seti düzenleme 


Çoğumuz satranç oynamayı bile bilmiyoruz. Satranç oyunu heyecan verici olmayabilir, ama basit bir satranç takımı ile belki bir dünya rekoru kitabı almaya fırsatınız olduğunda, neden bir adım atmıyorsunuz? Hepsinden önemlisi, satrançta bunu denemek için iyi olmak zorunda kalmamanızdır. Buradaki amaç, bir kerede doğru sırayla ayarlanmış olanı ayarlamaktır. Şu anki rekor Sırbistan'ın Dalibor Jablanovic maçı 34.20 saniyede yaptı. Elbette takip etmeniz gereken bazı kurallar vardır, zafer için gitmeden önce araştırmalarınızı yapın.

# 4 1 Dakika için En fazla Kırabileceğiniz Yumurta


Aslında bir yumurtayı kırmak biraz beceri gerektirir. Çoğumuz, sert bir kaç kere şaplattıktan sonra, akıcı bir karmaşa ya da biraz kabukla sonuçlanır. Sınırsız yumurta kaynağına erişebiliyorsanız pratik yapabilirsiniz, ancak şu anda Kingston, Ontario şefi Ross McCurdy'nin tuttuğu rekoru kırmak için tek bir elle 33 yumurta kırınmanız gerekecek.

# 5 En fazla muz soymak


Maymunların buna katılmasına izin verilmiyor, ancak pasta kadar kolay olmalı. Patates Bertoletti, üç jöleli donut yiyen aynı adam en çok muzu bir dakika içinde, sekiz kez soyuyordu! Muzun üstten veya alttan soyulmasının fark yarattığını unutma! deneyebilirsin, ancak bu rekoru kırmanın hazırlığı oldukça basittir. Yapması oldukça kolay değil mi? Tek yapmanız gereken dakikada dokuz muzu soymak.



Yorumlar