Kızların/Kadınların Size İlgi Gösterdiğini İşaret Eden Beden Dili Hareketleri!


Kadınlar sizi cezbettiğinde, çoğu zaman çok ince olurlar. Bununla birlikte, bazıları daha flörtlüdür ve kasıtlı olarak ilgilendiği işaretleri iletmeye çalışacaktır. İşte bir kadının beden dili aracılığıyla muhtemelen size ilgi gösterdiğinin işaretleri.



# 1 Kirpiklerini oynatmak iyi bir işaret olabilir.


Bu, karikatür karakterlerinin flört edildiği yıllardan beri öğrendiğimiz klasik bir hareket. Bunu yapan bir kadın görürseniz, ona bir soru sorun, örneğin "göz damlasını ödünç almak ister misiniz?" Gibi. Evet derse, "Adınız nedir?" Gibi bir başka romantik soru ile devam edin.

# 2 işaret parmağı "buraya gel" sinyalini yerleştirmesi.


Bir kadın sizi kendisine katılmaya, yaklaşmaya, kendinizi tanıtmaya davet eder ve "Nasıl hizmet edebilirim?" Demeyi düşünür. Daha rahat olmak istiyorsanız, klasik "N'aber?" gibi konuşma yapmak için tanıdık bir yol.

# 3 Hareket çağrısı klasiktir.


Bir kadın bu işareti yönünüz de yaparsa, etrafınıza bakın ve size hitap ettiğini doğrulamak için yüzüne şaşkın bir bakış atın. Teyit ederse, heyecanla kaçmadan önce telefon numarasına sahip olduğunuzdan emin olun.

# 4 başını çekme biçimine benziyor.


"Merhaba, seninle konuşabilir miyiz?" Diye sorduğunda heyecanla bu işareti yapıyorsa. Ya da herhangi bir sayıdaki başka soru, sormuş olduğunuz spesifik soruyu kabul ettiğinin açık bir işaretidir. Bir kez başını sallamak her şeye açıklık getirmez, ancak soru sormaya devam etmenizin iyi bir işaretidir.

# 5 Elini tutup gövdesine koyarsa, örneğin omzunda, geri çekme.


Bir kadın elini tek bir yere yerleştirdiği için ona her yere dokunacak bir davetin olduğu anlamına gelmez. Bu jesti, dokunuşunuzla rahat olduğunun bir işareti olarak alın. 

# 6 hepsi dudaklarda.


Onun, "Seni istiyorum" sözlerini eklediğini araştır. Bu harika bir işaret - durumunuz hakkında iyi hissedin.

# 7 Ol işaret parmağı "OK" işareti boyunca iyi bir işaret olabilir.


İletmek istediği mesajı doğrulamak en iyisidir, ancak bu, coitte ilgi göstermek için bir jest olarak kullanılmıştır. Ne olursa olsun, sözlü olarak soru sorma ve sınırları yeni ve heyecan verici bir ilişki içinde keşfederek heyecanlı bir randevu arar ve sunar.




Yorumlar