Olgunlaşmamış İlişkilerin İşaretleri!


Açıkçası, aptalca olgunlaşmamış şeyleri ilişki değil EĞLENCE olarak görebilirsiniz. Ancak, ilişkiniz olgunlaşmamış olaylarla SADECE doluysa, o zaman dürüst olmak gerekirse, doğru ve sıkı şekilde ilerletmediğiniz sürece sonuna kadar sürmeyecektir.

Burada olgunlaşmamış ilişkinin işaretlerini sıraladım.

# 1 Daha iyi olduğunu ispatlamak


Açıkçası, eğer ilişkiniz birbirinizden daha iyi olduğunuzu kanıtlamaya çalıştığınız bir savaş oyunuysa, kaba bir şekilde olgunlaşmamıştır. Bir ilişkide eşitlik önemlidir. Birbirinizi "Ben senden daha iyi" olduğumu ispatlamış olursanız, o zaman özür dilerim, ancak bu ne gibi bir ilişki?

# 2 Duygularını gizlersen


Bir ilişkide, duygularını hiç gizlememelisin. Neden biliyor musun; Çünkü daha sonra sadece yanlış anlamlar ortaya çıkartır. Siz veya eşiniz, belirli bir şey hakkında konuşmadan birbirinizi anlamanız gerektiğini düşünebilirsiniz, ancak bu işe yaramaz.

# 3 Kendi hatalarınızı kabul etmiyorsanız.


Hatanızı kabul etmeyi öğrenmelisiniz, çünkü bir insanı böyle kazanırsınız. Eşiniz hep sizi suçluyorsa, o zaman konuşun. Başkalarını suçlamak, bencil bir piç olduğunuzu ispatlıyor.

# 4 Sıklıkla arkadaşlarınızı ilişki problemlerinizi çözmeye yardımcı olmasını isteme


Eşiniz her zaman arkadaşlarınızla dövüşlerinizi anlatmaya başlarsa ve gelip sizi ikna edecek bir ilişki içinde miymişsiniz? Bu çok kötü görünüyor ve birinin bunu durdurması gerekiyor. Kavgalarınız ve şikayetleriniz hakkında konuşmamayı öğrenmelisiniz. Üçüncü şahsa dahil olmayın, çünkü durumu daha da kötüleştirecektir.

# 5 İlişki için çabasızlık


Sorunlar her ilişkide var. Kabul et. Fakat sorunlarla uğraşmak çok önemli. Sevgiliniz veya eşiniz sorunlarınızı iyi bir hale getirmek için herhangi bir çaba göstermiyorsa, onlara bir ders vermenin zamanı geldi.

# 6 Gerçek benliğini gizlemek


Bu da olgunluk değil. Her zaman içsel-gerçek-benliğini gizlemek için harekete geçmiş kişiler sadece olgunlaşmamıştır. Eşinize/Sevgilinize söyleyin, onları olmaya çalıştıkları değil, oldukları kişilik için sevmek istersiniz.



Yorumlar