Orijinal Parfümler Gibi Görünen Sahte Parfümleri Anlamak için 8 Yol



İndirimli parfümlere yönelik bit pazarı veya çevrimiçi mağazalardaki fırsatlar kadar cazip olan parmaklarınız'dan biri bunları satın almadan önce düşünün. Sahte bir parfümün parasını sadece bir miktar daha eklemekten ve gerçek parfüm satın almaktan daha mı kötü? Gerçekten bir çok uzun sürecek yatırıma değer. Ancak, pek çok seçenek mevcut olduğundan, sahte parfümlere vereceğimiz para ile gerçek parfümde alabiliriz. Şimdi gelelim konumuza, gerçek bir sahtekarı nasıl anlarız. İşte orijinal bir parfümü sahte parfüm için tanımlamanız gereken bazı ipuçları.

#1



Gerçek parfümlerin pürüzsüz şişe kapları bulunurken, taklit şişeleri genellikle biraz serttir ve genellikle bazen plastikten yapılıdır. Parfüm şişelerinin dökülmesine karşı dayanıklı kapaklar bulunmaktadır. Tasarımcının parfüm etiketlerinin şişeyi parfüm deneyiminin bir parçası olarak ele aldığından, şişenin üstün kalitede olması gerektiğini unutmayın. Şişe, kaba veya bitmemiş kenarlara sahip sahte parfümlerden farklı olarak pürüzsüz bir yüzeye sahip olacaktır.

#2



Ambalaj dikişleri kusursuzdur ve ambalajlamada çok az plastik veya yapışkan kullanılır. Kutu ayrıca daha kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Ayrıca üreticinin web sitesini notların, malzemelerin ve ambalaj eşleşmelerinin açıklamasına uyacak şekilde kontrol edebilirsiniz. Sızdırmaz kutuyu sallayın. Gerçek bir parfümün ambalajlanması, şişenin veya iç maddenin herhangi birinin hareket etmesine izin vermez. İçeride hareket eden malzeme bulursanız, bu kırmızı bir bayraktır.

#3


Otantik parfümlerin kokusu karmaşık bir yapıdadır. Ölçmek zor olsa da, markaya bakılmaksızın daha önce orijinal bir parfüm kokladığınız'dan farkı anlayacaksınız.

#4



Otantik parfümler üç kat kokudan, üst, orta ve taban olarak ayrılır. Üst not, daha sonra cilde temas ettiğinde orta notaya geçiş yapan ilk izlenimdir ve parfüm deride absorbe edildiğinde taban noktasında demektir. Sahte parfüm, uygulandıktan emilimine kadar aynı koku tutar. Hatta bir saatlik bir uygulama ile kokunun kaybolduğunu göreceksiniz.

#5


Otantik parfümler, doğal ve sentetik ürünlerden gelen kokularını türetir. Ucuz ve sahte parfüm, ancak sonunda doğal olmayan bir koku veren sentetik ürünler kullanır. Parfümün hiç bir karışımı yok ve sizi yenilemiyor ya da uzun süre üzerinizde kalmıyor.

#6


Sahte bir parfümün başlangıçta iyi bir kokusu olabilir, ancak bir saat içinde veya daha kısa sürede tükeniyor ve yeniden uygulama ihtiyacı duyuyorsunuz. Parfüm kokusu giysileriniz de veya vücudunuzda 4-5 saatten fazla sürerse ve yine de kokuyorsa, o zaman gerçek bir parfüm kullanıyorsunuz demektir

#7

.
Açılan gerçek parfüm şişeleri, parfümlerini 8 aya kadar korur. Turunçgil kokuları yaklaşık 6 ay içinde bozulmaya başlar ancak çiçekli ve diğer kokular 18 ay sürebilir. Açılan sahte parfüm şişeleri, birkaç hafta ya da birkaç ay içinde kokularını kaybedebilir.

#8



Parfümün ambalajından ve görünümünden memnun kaldıktan sonra, test etmeye devam edin. Taklit veya sahte parfüm alerjik reaksiyonlara neden olabilir ve cildinizde kızarıklıklar oluşabilir. Bu yüzden her parfümü otantik olup olmadığını kontrol etmeden denemeyin. Parfümün kokusunu ve farklı neler sergilendiğini görmek için birkaç saat bekleyin. Kokusunun gerçek koku açıklamalarımıza benzer olduğuna inanmıyorsanız, satın almaktan kaçının.


Yorumlar