Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!


# 1. Rendlesham Ormanı Olayı

Bu hikayede Hava Kuvvetleri'nden üniformalı subaylar ve diğer askeri personel, tanımlanamayan bir uçan nesneyle yakın ve kişisel bir şekilde karşı karşıya geldi. 1980'de Suffolk'taki Rendlesham Ormanı yakınlarında açıklanmayan ışıklar yayan bir cisim Aralık ayının sonlarında geçti. Bu iddia edilen UFO manzaraları sırasında Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri, ormanın yakınında bulunan RAF Woodbridge'i kullanıyordu. Ürkütücü olaylar görgü tanıkları tarafından ormanın arkasından parlayan kocaman parlak bir ışık olarak tarif edildi. Bu olay, dünyanın her yerindeki en ünlü UFO görülme olarak Roswell'in yanında geçti, genellikle "Britain's Roswell" olarak anılır.

Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

Birçoğu, diğer dünyadan hiç kimsenin yaşamadığını  iddia ederken, emekli Albay Charles Halt, o gece olan her şey dünya dışıydı şeklinde bir taahhütname imzaladı. Orman, şimdi turizmi teşvik etmek ve doğal peyzajlar arasındaki paranormal olaylar hakkında söylentileri beslemek için orman boyunca bir 'UFO Trail' özelliği taşıyor.

# 2. Yeni Meksika Polis Karakolu Hayalet Bekçisi

2014 sonbaharında New Mexico'daki Espanola polis karakolunda gece bir görevli, kamera üzerinde bir hayalet yakalandığını söyledi. Olay, insanlar sadece göz ardı edemeyecekleri mukaddes bir alan olan sally limanında gerçekleşti. Memur Karl Romero, gölgeli figürün kapılardan ve duvarlardan geçerek gözlemcilerine raporlamadan önce çok fazla gözlemlediğini bildirdi. Dedektifler olaydan sonra bir kapının açılmadığı bölgeye girmek ya da çıkmak mümkün olmadığını doğrulamışlardır. Dahası, kapı her açıldığında bir alarmlar, ışıklar söner buda o kapıdan hiç bir görevlinin girememesini sağlardı.

Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

Polis karakolunun herhangi bir eski mezarlık üzerine inşa edilmediğini ve hiçbir mahkumun orada ölmediğini bilmedikleri için hayalet öyküsünü biraz gizemli hale getiren memurlar olayı tam biliyor. yakındaki bölgelerde faili meçhul cinayetlerin paranormal fenomenlerle bir ilgisi olduğunu düşünüyorlar.

# 3. Kaybedilen bebeğin Bedensiz Sesi

10 Mart 2015'te genç Utah annesi ve bebeği karayolunda ilerlerken kontrolü kaybedip dereye uçtu. Dört polis memuru olay yerindeyken sürücü koltuğundaki birisini gördüler ve her birinde "Yardım et, biz buradayız!" Diyen bir ses duydu. Hepsi onu dışarı çıkarmak için suyun içine atladı. Arabaya vardıklarında, sürücü koltuğundaki annenin saatler önce öldüğünü gördüler, ancak 18 aylık bebeği hala hayattaydı. Bebek, suya batmış bir alanda arabanın koltuğundan asılmış şekildeydi.

Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

İtfaiyeciler ve polis memurları onu sıkıştı yerden çıkarmak için bir çalışma hattı kurduklarında bebek ölümün eşiğindeydi. Daha sonra bebek kurtularak hastaneye kaldırıldı. Bu ses, çocuğunun hayatını kurtarmak için ilk müdahale edenleri çağıran genç annenin hayaleti olabilir.

# 4. Roswell UFO Alma Olayı

2 Temmuz 1947'de, kimliği belirsiz bir uçan nesne, Roswell, New Mexico kasabasını çevreleyen çölün yakınlarında düştü. Birleşik Devletler Hava Kuvvetleri, yalnızca hava gemilerinden biriydi ve dış dünyadan bir nesne olmadığını bildirdi. Ancak çoğu insan hala UFO'nun hükümet tarafından bir komplo olduğuna ve ayrıntılı örtbasın diğer hayat formlarını gizlenmesi için olduğuna inanıyor. Roswell olayındaki kilit tanık, asıl enkazı kurtarmak için istihbarat görevlisi Binbaşı Jesse Marcel idi. Enkazda ki metalin ince fakat inanılmaz derecede güçlü olduğunu, kesilemeyeceğini ve yanmayacağını söyledi. O dönemdeki PR üsleri Teğmen Walter Haut, 2007 yılına kadar daha fazla bilgi ortaya koymadı.

Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

Ölümünden sonra serbest bırakılmasına izin verilen bir beyanname, hava gemisi hikayesinin tamamen örtbas edilmek için kullanıldığını iddia etti. O sadece UFO almak için değil, aynı zamanda uzaylı cesetlerin de bulunduğunu belirtti. Roswell olayının eski bir tanığının bedenlerden bahsetti, Muhtemelen bir yerde gizli bir hükümet üssünde uzaylıların olması ihtimalini arttırıyor.

# 5. Ribbonun Ardındaki Hayalet

Çoğu önceki NYPD ve NYFD subayları emekli Lt. Frank Marra, 9/11 saldırılarından sonra herhangi bir şekilde yardıma hazır iz bıraktı. Bu noktaya gelindiğinde, Staten Adası'ndaki Depolama Sahasında depolanmaya bırakılan yıkımlı binalar arasından, hayali bir figür gördüğünü iddia edildi. Kadın İkinci Dünya Savaşı'ndan kızıl haçlı üniforması ile sandviç tepsisi tutuyordu, Marra molozdan geçerken onu çok fazla gördüğünü iddia ediyor. Her gördüğünde yaklaşık 50 metre uzaktaydı ve ona yaklaştığında kaybolduğunu iddia etti.


Polisler Tarafından Şahit Olunan 5 Paranormal (Doğaüstü) Olay!

Memur, o kadının anısını, yıllar sonra kendisiyle birlikte aramış olanların yanında görene kadar olayı bastırdı. Molozdan 1600 kişinin kalıntıları ele geçti, ancak 1000 kişi hala bulunamadı. Medyumcu bir medya, Marra'nın gördüğü kadının bu dünyadan ve diğerinden kaybolan ruhlara rehberlik etmek için "ruh koleksiyoncusu" olduğuna inanmaktadır.

Yorumlar