Sahte Cihazları Anlamanız İçin 6 İpucu - Orijinal Ürün Nasıl Anlaşılır?

Bazen sahte eşyalar o kadar iyi yapılır ki siz onları ayırt edemezsiniz. Sahte cihazları tanımanıza yardımcı olacak ipuçları.
Hadi bir bakalım.


# 1 Ambalaj Kalitesi


Orijinal üreticiler her zaman ambalaja dikkat ediyorlar. Hiçbir şeyin zarar görmemesi için mallarını iyi düzeltirler. Ambalajı yakından inceleyerek sahte aygıtları değerlendirebilirsiniz.

# 2 Kullanım Kılavuzu


Kullanım kılavuzu, herhangi bir cihazınızın pasaportudur. Başka bir dilde yazılmışsa, o zaman bir marka taklitçisi olur.

# 3 Malzeme Kalitesi


Malzeme kalitesi ürününüz hakkında çok şey açıklayabilir. Ünlü markalar malzemeden tasarruf etmez. Plastik kusurlar olmaksızın pürüzsüz olmalıdır.

# 4 Fontlara bir göz atın


Bir logo özel bir önem arzetmektedir. Cihazdaki tüm yazı tipleri dayanıklı, düzgün ve okunabilir olmalıdır. Sahte ürünleri yalnızca yazı tiplerine daha yakından bakarak tanıyabilirsiniz.

# 5 Şarj Aleti


Şarj cihazının talimatlarına bir göz atın. Ülkenizde kullanıma adapte olmalıdır. Aksi takdirde, bu bir marka taklitçisidir.

# 6 Ebat ve Renk


Özgün cihaz kablosu, yüksek kaliteli yalıtımla eşit ve sıkı bir şekilde oturacaktır. Sembol işaretleri silinemez olmamalıdır.


Yorumlar