Vainglory Baskın Modu Etkinliği - 'Baskının Kötü Kuralları'



Web Dünyası tarafından düzenlenecek olan 'Baskının Kötü Kuralları' adlı etkinliğimizin kuralları ve etkinlik hakkında detaylı bilgileri sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. 'Baskının Kötü Kuralları' etkinliği Tüm Vainglory oyuncularını destekleyen bir Turnuva olacaktır. 16  (Düşünülen takım sayısı) Takımdan oluşacak Turnuva 3V3 ilerleyecek. Örnek Göstermek gerekirse Turnuvaya katılan 16 Takım Final Turuna gelen 2 Takımın mücadelesi ile sonuca varacaktır.
. Detaylı Bilgiler aşağıda mevcut;

Not: 16 Takım kaydı gelmezse Etkinlik iptal edilecektir. 16'dan daha fazla takım kaydı yapılacaktır. Minimum 16 takım olması şarttır.



Takım Oluşumu

Takım oluşumu Aşağıda belirtilen güç dengesini destekleyen tüm takımların katılması ile oluşacaktır. Herkese açık mücadelede yerini almak için hızlı ol!


Savaş'a Geç Kalma veya Gelmeyen Oyuncu

Uzaktan bir takımın korkusu; gelmeyen oyuncular! Eğer savaşa geç kaldıysanız bunun için korkmayın. Takımın Toplanması için verdiğimiz süre 10 Dakikadır. Yani Saat 10.10 Geçe başlayacak Mücadele 10.20'de başlayacaktır. Eğer takımından 1 Oyuncu gelmemişse Turnuva Mücadelesine Kayıt olmuş fakat yerleşememiş yedeklere kalmış oyuncularımızdan takımınızın gücüne göre seçilip size verilecektir. Eğer yedeklerde size göre bir oyuncu bulunmuyorsa Takımınızı eleme mecburiyetinde kalacağız.


Güç Dengelemesi

Güç dengesini Üyelik Formunda verdiğiniz Sıralama bilgisine göre yapacağız. Adil bir oyun için Şunu Planladık;

  • Her bir takımda Muhteşem Ötesi veya Süperliğin Zirvesi Mevcut olması gerekli.(Geçersiz)
  • Her Bir Takımda Sıralaması Fiyakalı mevcut olacak. (Geçersiz)
  • Muhteşem veya Güvenilir Tehdit bir Oyuncu Mevcut olacak. (Geçersiz)
  • Oyuncuların minimum Fiyakalı olması gereklidir.

Daha çekişmeli mücadeleler ile destan yazmaya hazır mısın?


Rakip Seçimi

Rakip seçimi güç dengesinin değiştirilmesi ile ufak bir değişikliğe gitmiştir. Rakip artık bir denge içerisinde olmayıp otomatik eşleşmelere gidecektir. Bu sizi güçlü bir rakip veya güçsüz bir rakip ile karşı karşıya getirebilir.

Turnuva Kuralları

  • Takım oyuncularından herhangi birinin takım oyuncularına kaba Ping göndermesi o oyuncunun diskalifiye olup Yedek Takım seçimine düşmesine neden olur.
  • Sohbette Küfür/Argo ve diğer söz dalaşları o oyuncunun veya Takımın diskalifiye olmasına sebep olur.
  • Savaşta AFK kalan oyuncunuz varsa herhangi bir müdahale yapmaksızın oyun devam edecektir.
  • Aynı takım üzerinde Bilinçli yenilgi veya oynamama O takımın direk elenmesini ve bir daha Turnuvalarımıza kaydının yapılmamasına neden olur.
  • Kaba söz veya şiddete eğimli cümleler Oyuncunun elenmesine yol açacaktır.
  • Savaşa 10 Dakika geç kalan oyuncular veya oyuncu, yedek takımların savaşa girmesine neden olacaktır.

Etkinlik Saatleri

Etkinlik 4 Gün sürecektir. Her gün 4 Takım Mücadeleye katılacaktır.
Mücadeleye gelmeyen takım Yerine savaşan takımın yerine geçecektir.
Etkinlikler 1 Nisanda başlayacaktır.


Kayıt Şartları

  • 2 ve daha fazla aynı Takım adına katılma talebi gönderenler engelleneceklerdir.
  • Takım içerisinde yukarıda ki Oyuncu deneyimine uymanız gerekmektedir.

Mücadele Onayı

Mücadeleye onay alan isimler 1 Nisan'da Twitter ve Facebook sayfamızda açıklanacaktır. Katılan takımlar Bizlere Facebook ve Twitter yolu ile kaydını onaylatmaları için iletişime geçeceklerdir. Gelmeyen takım veya katılımı iptal etmiş takım olasılığı baz alınarak bu kurala geçiş yaptık.

Takım Üyeleri

Takım üyeleri var olan takımınız da Yabancı bir oyuncu olsa bile kabul edilir. Herkese açıktır. Form'da yanlış verilen bilgiler direk onaylama aşamasına gelmeksizin incelemelerimize alınmaz. İncelemeler API sistemi üzerinden Senkronize edilecektir.

Sohbet Uygulamaları Kullanımı

Oyun içerisinde taktiksel çağrı ve mekanizmayı genişletmek için Oyun içi sohbet uygulamalarını kullanmanız yasak değildir. Mücadeleye gelmeden önce oyun içi sohbet edeceğiniz Programları ayarlamaktan kaçınmayınız. 

Yedek Oyuncular

Yedek oyuncu sistemimiz değişti. Artık 4.Oyuncu kaydını Form üzerinden yapmasanız dahi gelmeyen bir oyuncunuz varsa Takımınızda bulunan bir oyuncuyu savaşa alma hakkına sahipsiniz. Hille girişiminde bulunmak ve benzeri yanıltıcı hareket yapmak Rakip takımının direkt kazanmasına yol açacaktır.

Oyun izleyen görevliler

Oyun izleyen görevlileri Oyun içerisinden Yazarlarımız ve Özel oyuncularımız tarafından yapılacaktır. Mücadeleye katılanlar belirlendikten ve Facebook veya Twitter yolu ile kaydınızı onayladıktan sonra eklemeniz gereken IGN hesabını sizlere vereceğiz.

Mücadele Kaydı

Mücadele daima kayıt altına olacaktır. Bu sayede isteyen takım başkanı o savaşın videosunu bizden alıp Sosyal Paylaşım hesaplarında veya YouTube hesabında yayınlayabilecek. Final maçı Web Dünyası kanalı tarafından YouTube kanalına yüklenecektir.

Sistem Sorunları ve Diğer Sorunlar

Sistem sorunları Müttefik oyuncunuzun oyundan düşmesi veya Ping olarak adlandırdığımız bağlantının salise olan hızının saniyelere çıkmasıdır. Bu durumda Ping yaratan olay Vainglory sunucularına bağlı değilse mücadele devam edecektir. Eğer oyuncunuz. 4. Dakikadan erken oyundan düşerse Maç İptal edilerek yedek oyuncunuz ile savaşa tekrar girebilirsiniz. 4.Dakikadan sonra düşen oyuncunuz için hiç bir şey yapılmayacak ve savaş devam edecektir.

Mücadele

Mücadeleye katılan takımların Tek eleme ile finale kadar ilerlemesi için büyük mücadeleler etmeleri gerekiyor. Sona kalan 2 takım BO3 mücadelesine girecek ve kazanan ICE ödülünün sahibi olacak! 
Mücadele gayet adil bir şekilde yapılması için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz!

Turnuva Ödülü:

 Turnuva ödülü Kazanan takıma katılan takım sayısına göre ICE dağıtılacaktır.
Turnuvayı kazanan oyuncular diğer etkinliklerimize direkt olarak katılabileceklerdir.


Başvuru için Buraya Tıklayın

Web Dünyası 
Oyunlar



Yorumlar