Vainglory Erken Oyun Taktikleri - Misafir Oyuncu Yazısı





PSİKOLOJİK BASKI NEDİR

Vainglory'de Psikolojik baskı karşı rakibin bir birine düşmesi demektir. Karşı takım ard ard'a Kill verdiğinde bir birlerine Bildirim işaretleri atarak oyundan soğurlar. Bu da maçın size dönmesini sağlar. Fakat bu işlem sadece oyunun ilk 10 dakikası gerçekleşebilir. Nasıl yapılacağını ve nelere dikkat edileceğini okuyunuz.
Lütfen bu işlemleri Parti halinde yapınız. Aksi taktirde tek kişilik oyunlarda başkalarının oyununu mahf etmeyiniz.


NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Öncelikle bu bir oyun içi taktik olsa da zararlara uğra şansınız da vardır. Rakip takımın oynayışına göre değişecek olan taktikte sizde kesinle bir Suikastçi olması gereklidir. Suikastçiler anlık olarak KİLL atabilen Herolar'dır. Suikastçisi olan bir takım ilk dakikalarda fazla KİLL alırlar. Bu yüzden karşı takım ile sizin takımınız güç dengesini hesaplayıp taktiğe girişimde bulununuz. 



NASIL YAPILIR

Bu durumu oluşturmak için iki seçenek vardır. Bunlardan biri YOL diğeri ise Rakip Ormanı'dır. Rakip ormanı genellikle daha çok seçilir. Oyun başladığı gibi 3lü grup olarak Rakip ormanına girip 2 Öldürme alıp minyonlarını çalınız. Daha sonra yola çıkarak Minyonları ittiriniz. Yapabilirseniz Rakip Yol oyuncusunu dürtün. Tekrar karşı rakip ormanına gidip rakip oyunculara Pusu atın. Kendi ormanınızı da ihmal etmeyin. Yol Oyuncusu karşı rakip ormana girerse bu sefer yolda minyon ittirerek devam ediniz. Maçın ilk 10 dakikası kastığınız altınlarla siz daha çok güçlenecek ve geri kalan dakikalar da ise aldığınız güç itemleri ile karşı rakibi rahatlıkla devire bileceksiniz. Yalnız rakip kulelerini seri bir şekilde yok etmeyi'de unutmayınız. 



Not: Bu bir deneyimdir. Her zaman başarı ile sonuçlanamaz. Ve bu taktik oyunda dengesizlik yaratabileceğini unutmayınız. Eğer taktiğiniz tutmaz ise İlk kanı verirsiniz bu da sizin zararınızadır ve muhtemelen oyun karşı rakibe dönecektir. Sadece Basit eğlence maçlarında Parti halinde eğlenmek için yapabileceğiniz bir taktiktir.


Bu gönderi Misafir kullanıcı Gönderi Oluşturucusu tarafından oluşturulmuştur. Görseller ve diğer materyaller gönderi yazan tarafından oluşturulduğu  için hiç bir telif hakkı kabul etmiyoruz. 
Sizde Web Dünyası'na içerik göndermek istiyorsanız; İçerik Oluştur sayfasını kullanınız.
Gönderi Kodu: #35514ED15
Eğer Gönderi Çalıntı İse Yukarıda ki Gönderi Kodu ile bize ulaş.

Yazar Bilgileri;
Oyun İçi İsim;
Dumanistiniz

Yorumlar