Yazları Kızların Başına Sorun Olan 10 Şey!



Kızlar her zaman muhteşem bir görünüşe sahip olmak ister ve bunu sürdürmek için çok şey yapar. Kızın adil görünmesi büyük bir gurur kaynağıdır, ancak her kızın yaz aylarında kendini yeni ve akıllı tutmak için bir sürü sorunla karşı karşıya kalması gerekir.


Aşağıda, kızların yaz aylarında karşılaştıkları bazı dehşetleri paylaşıyoruz.


Sıcak, Ter ve Devamı..


Kızlar erkekler gibi kendini salan varlıklar değildir. Ufak bir ıslaklık bile onların yüzünü kızartabilir. Bu yüzden bundan nefret ederler ve esmek zorunda!

Nem ve Çekilmez Saçlar


Sıcakta nemlenen saçlar yağa dönüşür. Buda kızların saçlarına yağlı damgası vurabilir. Daha kötüsü yağlanan saçın sertliği ile göze çarpması? Berbat!

Çatlamış ve Kaba Ayaklarından Nefret Ederler ve Utanırlar


Kızlar her şeyiyle özel varlıklardır. Bunlar bazen sapabilir. Kızların ayakları çok narin ve Vücudunun en güzel parçalarından olması gerekir. Sexylik yerine kaba ve çatlamış ayaklar iğrenç görünür ve çoğu kız ayaklarından utanır.

Güneş gözlüklerinde saç yıpratıyor... 


O büyük, ilgi çekici ve ben buradayım dedirten gözlüklerin hiç bir uğraşı yok mu sanıyorsun? Onca saç ve karmaşıklık! Saçlar koptu!

Her gün pürüzsüz bacaklar için.. 


Her gün erkeklerin baktığı o bacakların arkasında yatan şeyi biliyor musun? Gerçekten zahmetli iş! Ama narin yapıları erkekler gibi salmayı kabullenemiyor!

Cinsel Bölgede Terlemeye Bağlı Döküntüler ve Kaşıntı


Makyajların Hazin Sonu


Güzel bir şey nasıl olur da seni bu kadar itici yapar? Ah güneş ahh yaktın bizi..

Bacaklar hala pürüzsüz değil


Tıraş her şeye yetişemez. Sade ve parlak bacaklar çok uğraş isterler. Bunlar onları daha mükemmel gösterir. 

Yazlık giysiler, Garip imgeler..


Yaz aylarında kızların nefret ettiği durum. Bu biçimsiz şekilde neyin nesi böyle? Allah'ım herkes bana bakıyor nereye yatsam? dedirten olay.

Ve o muazzam an..


Sadece kızlar değil erkeklerinde. Fakat çoğunlukla kızların başına gelir. Hele ki o voleybol tutkunları. Bunu en iyi anlaman için sıcacık betona veya kuma sırtını yasla. Kızların ayakları İnsanın teni kadar narindir.





Yorumlar