Instagram'da Daha Fazla Takipçiye Nasıl Sahip Olunur? İşte 6 İpucu ile İnstagram'da Takipçi Kasma!



İnsanlar takipçileri sever. İnsanları sosyal medyada takip etmek, ünlü saplantılı dünyamızda bir spora dönüşebilir. Doğal bir şekilde Instagram takipçilerini yükseltmek isterseniz, doğru yere geldiniz, çünkü Internet'i trolle takip ederek, Instagram'ınızı oluşturmanıza yardımcı olacak en iyi ipuçlarını arıyorum. Bunlardan bazıları uzun süren takipçiler, organik olarak ilgi alanlarına ve genişletilmiş profilinize dayanan kaliteli bir Instagram hesabına sahip olmanızı sağlar. Diğerleri ise anlık bir haz verir ve bir süre sonra söner.

İnstagram Profilinizi aşağıda ki gibi oluşturarak daha kaliteli bir profil oluşturacaksınız. Her gün onlarca kez İnstagram önerilerine yerleşecek ve doğal olarak Takipçileriniz olacak. Diğer Takipçi satın alma veya Hille siteleri ile de hiç bir bağınız olmayacak. Hazır mısın? Başlayalım!

1. Bir temaya sahip olun





Bir seyirci kurmanın harika bir yolu, bir oyuncu veya bir "şeye" sahip olmaktır. Köpek yavruları ve yavru kediler her zaman iyidir, ancak bunlara sahip değilseniz, başka neyle ilgilendiğinizi düşünün ve odaklanın. Moda, mizah, sağlıklı yaşam ve yemek pişirme Instagram'da oldukça popülerdir, ancak sahip olduğunuz her beceri, hesabınızı buna uyarlar ve aynı görüşlü insanlar sizi arayacaktır.


2. Sıkıcı olma



İyi ve önemli olan her şeyin sevgisi için, lütfen her sabah Starbucks siparişinizi paylaşmayın. Kimsenin umrunda değil. Instagram'ınızı ilginç fotoğraflar ile taze ve eğlenceli tutun. (Eminim hayatında ilginç olanı yargılayabilirsin. Diğer insanlardan görmek istediğini düşünün. Bir başkasının yediği sandviçe ve onların dizüstü bilgisayarı hashtag'ına bakmak, öğle yemeğine çıkmak ister misiniz? Öyle düşünün.) Yavaş bir düşüncedir, ancak ilginç fotoğraflarınız varsa, sizi zaten takip eden kişilerin yayınlarınızı beğeneceklerini, onları İnstagram özet akışıyla görünür hale getirerek, bir sürü kişiye kontrol etme fırsatı tanıyarak bulacaklarını fark edeceksiniz. Dışarı çık ve eğlence oluştur.

3. Fotoğraflarınızı Hashtag etiketleri ile etiketleyin

Bu mantıklıdır: İnsanlar ilgilendikleri şeyleri bulmak için hashtag'larda arama yapar. Bu, fotoğraflarınızın rastgele arama yapan kişiler tarafından bulunması şeklindedir. Ve genel olarak, birisinin sizi ilgilendiren bir amaçla aramaya başlarsa, fotoğraflarınızdan istedikleri gibi, örneğin bir #cutepuppy gibi bir şey sunduğunu gördüklerinde sizi takip edeceğini farkedeceksiniz.

4. Günlük Paylaş


Kat George (@kat_george)'in paylaştığı bir gönderi ()


Genelde günlük hayatımda ilginç şeyler bulamıyorum, ancak Instagramınız bir evcil hayvan, işiniz, yiyecek veya tasarımınız gibi özel bir şey üzerine odaklanıyorsa günlük olarak güncellediğinizden emin olun. Instagram'ı ne kadar takıntılı bir şekilde yenilediğinizi ve güncellediğinizi biliyor musunuz? Evet, diğerleri de bunu yapıyor. Onlara bakacak bir şeyler verin (ancak aşırıya çekmeyin, günde bir veya iki gönderi yeterlidir!). Bu aynı zamanda fotoğraflarınızın günlük hoşunuza gidecek, sizi etkinlik özet akışına götüreceği ve sizi daha geniş bir ağa maruz bırakacağı anlamına geliyor.

Not: Sonraki iki seçenek takipçileri almak için daha inorganik yollardır. İnternette araştırma yaptım ve birçok dolandırıcılık buldum, ancak tek amacınız sayılardan oluşuyorsa, karşılıklı ilgi veya hayranlık temelli çekici kişiler olmak yerine, bu iki seçenek takipçileri elde etmenin meşru yolları gibi görünüyor. (Hille)

5. Ünlüleri takip edin



Takipçileri hızlı bir şekilde elde etmek için bu daha yakında bir yaklaşım.

Yorumlar