Kayla Butcher'in Kilo Hikayesi! Fazlalık Cildi ve Direnişi!


Eğer tarihe bakarsanız, insanların sık sık tedbirler alarak büyük bir başarıya ulaştıklarını biliyoruz.

Kayla Butcher, 186 kilo kaybetmek için bazı aşırı tedavilere gitmek zorunda kaldı genç bir kadın için de aynı şey geçerlidir.

#2





Ancak bu kadar kilo kaybetmek çok fazla ciltte bir et bırakır.

Karnındaki eti bir "önlük" olarak adlandırıyor ve ilk obezitesini "toksik" beslenme alışkanlıklarıyla yetiştirilmek üzere nitelendiriyor. Örneğin, kız ve erkek kardeşlerinin neler yiyebileceğine dair hiçbir sınır koymadığını açıkladı.

#3


These pants are a size 14 and they are too big on me! It is unreal to me. I honestly cannot remember the last time I fit in size 14 pants was. A year ago inwas wearing 5x or size 32. Imagine if my "apron" was gone! I thought that this was impossible, but anything is possible if you set your mind to it! Next chapter is working on the loose skin! These are hard to share but important to share! I know how helpful and inspirational other women and men who did the same were for me on this journey! Nothing but love from this funky haired lady 😚 #gastricbypass #weightloss #mermaid #mermaidhair #manicpanic #greeneyes #extremeweightloss #wlstories #fattofit #fitfam #rouxeny #wlscommunity #rny #rnycrew #bariatricsurgery #bariatricbabe #wlssisters #wls #tlcskintight #skintight #skintighttlc #happy #healthy #happygirl #loveyourself #bodypositive #changes
my journey to onederland 💪✌ (@rnykayemkaybee)'in paylaştığı bir gönderi ()


Kayla, hokey, softbol, pist ve voleybolla uğraşan aktif bir çocuk olmasına rağmen, zavallı beslenme alışkanlıkları nedeniyle kilo aldı.

Kayla 14 yaşındayken depresyon teşhisi kondu. Yiyecek kurdu oldu ve kilosu artmaya başladı. 16 yaşında evden ayrıldı, koleje gitmek için yeni bir şehre taşındı ve yaklaşık 145 lirası bulunuyordu. Büyük kilo artışı, üslere koşamadığı için onu softball oynamaktan alıkoydu. Erkek arkadaşı da ondan ayrıldı ve iki dersi başarısız bulundu ve maddi desteğini kaybetmesine neden oldu daha sonra üniversiteden ayrıldı.

#4




Kendisi hakkında kötü hissetmekten bıkmış olan Kayla, devlet tarafından finanse edilen gastrik bypass programına girmek için 13 aylık bir operasyon öncesi süreci sürdürdü.

Diyetine sadık kalabileceğinin kanıtı vermesi gerekiyordu. Ayrıntılı bir günlük tuttu, bölümlerini indirdi, yağlı ve sağlıksız gıdaları kesip düzenli olarak egzersiz yaparak, doktora, sosyal hizmet uzmanına ve diyetisyene kanıtladı; yaşam tarzı değişikliklerini kalıcı hale getirebilirdi.

#5




2016 Şubat'ında gastrik bypass ameliyatı geçirdi ve kilo vermeyi kolaylaştırdığı için "tercih edilen uyuşturucundan çık" denildi.

Onun gastrik bypass ameliyatı Kanadalı hükümet tarafından kapsanmış olabilir, ancak kozmetik cerrahi fazla cildi akacaktı. Tümü söylendiğinde ve karnı sıkılaştırılıp sonra fazla cildi kollarından, bacaklarından ve göğüslerinden çıkardıktan sonra, 20.000 dolarlık bir faturası çıktı.

#6


my journey to onederland 💪✌ (@rnykayemkaybee)'in paylaştığı bir gönderi ()


Buna rağmen, olumlu yaklaşıyor.

"Hayat dolu olmak, kötülüklerin beni geçişini görmek istemiyorum, olumlu bir bakış tüm her şeye farklılık yaratabilir."



Yorumlar