Öpüşme Tarzınız İlişkiniz Hakkında Neler Söylüyor?

Evet, sevgilinizi öpmek çok önemlidir ve ilişkiniz hakkında çok şey söylüyor. Herkesin sevgisini göstermek için farklı bir yolu vardır. Yaptığımız her şeyin anlamı var. Sevgilimizi öperken ne ifade ediyoruz? Öpüşme, her ilişkide çok önemli bir rol oynamaktadır ve bu nedenle insanlar öpüşmenin pek çok farklı stiliyle karşılaşıyorlar.

Öpüşme tarzınızın, sizin ilişki hakkında ne derse okuduğunu okumak için aşağı kaydırın.

Nazik öpücük




Bu tamamen aşkla ilgili bir öpücük türüdür. Bu öpücük sevgilinizi öperken agresif olmazsınız ve bunu yaparken çok yumuşak davranıyorsunuz. Sevgilinizin sizin için yeni olup olmadığı önemli olmadığı için bu öpücükle keşfetmeye devam edeceksiniz. Bernard Metlzer "Mutluluk bir öpücük gibidir. Bunu tadmak için paylaşmalısın. "Bu öpücük, siz ve sevgiliniz arasında daha derin bir sevgi ve daha fazla bağ olduğunu gösterir.

Ucundan Öpücük


Bu öpücük dostluk ve bakımla ilgilidir. Bu öpücük, birisine olan sevincinizi gösterir. Kişinin ağzına kadar giriyorsun; Onun yerine yanaktan öpüyorsun. Bu öpücük romantizmle değil, aynı zamanda kişinin de bu romantizm ile alakası olmadığı için oluşuyor ve ilişkiniz ilişki gibi değil.

Kapalı dudak öpücüğü


Kuru kapalı öpücük, birbirinizle hala iletişim kurmanız gerektiğini ve ikinizin de henüz birbirinizle rahat olmadığını belirtiyor. Bu öpücüğün içinde dilin birbirine dokunmasına izin vermiyorsun. Sevgilinize düzgün açılmamış olabilirsiniz.

Fransız öpücüğü


Bu öpücük, sevgilinizi daha iyi tanımak arzusu ile ilgilidir, sevgilinize daha yakın olmak ve bunları daha derinlerde bilmek istemektesiniz.

Melek Öpücüğü


Bu öpücük sevgi duygusu ve güvenlik duygusu gösterir. Bu öpücük sevgilimize, uyurken onlara yakın biri var olduğunu ve onları izlediğini hatırlatıyor. Bu, birbiriniz için paylaştığınız güveni ve bakımı gösterir. Onlara, sana destek olmak için sırrın olduğunu ve kötülüklerden ne olursa koruyacağını gösterir.






Yorumlar