Çenenizin Sağlığınız Hakkında Neleri Söylüyor?




İnsanların vücutları şahane bir eserdir. Tüm organlar kendi görevleri ile görevlidir. Cilt'de bir organdır. Cildimizde bulunan tüm yüzeysel farklılıkların ve yapıların birer anlamı vardır. Bunlardan birine deyineceğiz; Çene. Çenenizin şekli ve duruşu sağlığınız hakkında ne söylediğine bakmak için aşağıya kaydırın!

# 1 Şişkin çene


Çıkıntı yapan çene anlamına gelir. Ayrıca uzatılmış çene veya Habsburg çene olarak da adlandırılır. Durum genellikle sağlıksız bir durumun işaretidir. Çenenizin çıkıntı yaptığından şüpheleniyorsanız doktorunuzla konuşun.
Bazı insanlar, herhangi bir sağlık durum olmaksızın çıkıntı yapan bir üst veya alt çene ile doğarlar.

# 2 Eğik Çene 


Bir veya her iki çenenin normal pozisyonlarına göre arkasında olduğu bir yüz uyumsuzluğu.
Simetrik eğimli bir çene aynı zamanda kalıtsal bir özelliktir.

# 3 Asimetrik çene


Herkes belli bir ölçüde asimetriye sahiptir. Sol taraf sağın ayna görüntüsü değildir ve asla olması gerekmez. Dahili olarak, organlarımız daha da farklıdır. Kimse simetrik olmadığı için. Bununla birlikte, brüt yüz asimetrisi de bir şeylerin doğru olmadığını gösteren bir işarettir. Çoğu yüz asimetrisi vakası, sağ ve sol taraf arasındaki orantısız gelişimden kaynaklanırken, bazı vakalar hastalığa bağlıdır. Gelişimsel uyuşukluklar öncelikle kozmetik problemler ortaya koyarken, fibröz displazi gibi anormal büyüme hastalıkları da fonksiyonel sorunlara neden olabilir.

# 4 Simetrik düz çene


Çalışmaların sonuçlarına göre, çenenin simetrik düz yapısı, bunun dış faktörler ya da çevre tarafından etkilenmeyen tamamen kalıtsal bir özellik olduğunu göstermektedir.



Yorumlar