Dudaklarınızın Kişiliğiniz Hakkında Neleri Açıkladığını Öğrenin!



Dudaklarının şekli kişiliğin hakkında söylediklerini hiç düşündün mü?

Hepimiz kendimiz hakkında çok meraklıyız ama herkesin kendisi hakkında bilmediği çok şey var. Kişiliğiniz hakkında gözler, eller, yüz, ayak parmakları vb. şeyleri  kullanarak anlamanın birçok yolu var. Sadece bu testleri bilen ve okuyanlar anlayabilir. Fakat artık Web Dünyası sayesinde bunları herkes okuyabilecek ve kendi kişiliklerini vücudunda ki herhangi bir yer nasıl nasıl anlattığını bilecekler.  Dudaklarınız doğanız, kimliğiniz, mizaçınız, sağlık ve kişiliğiniz ve başkalarının sizi nasıl göründüğü hakkında çok gizli sırlar belirleyebilir. Dudaklarınızın şekli ve karakteriniz birbirine bağlıdır.

Bir insanda dolgunluk, genişlik ve genel şekli temelinde farklı dudak çeşidi vardır: daha dolgun veya daha büyük dudaklar, daha küçük veya daha ince dudaklar vs. Daha büyük dudakları olan bir kişi bir nimet olarak görünüyor. Ayrıca diğer dudaklara kıyasla daha cazip görünüyorlar. Onlara makyaj uygulayarak mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Burada dudaklarınızı analiz etmeyle ilgili bilgiyi bu makalede paylaşıyoruz.



Küçük Dudaklar
Yuvarlak dudaklar da denir. Bu dudaklar bir düğmeye benzer. Yüz özelliklerinin geri kalanına kıyasla bu tip dudakları olan kadınlar tatlı huylu ve soylu kişilerdir. Bu insanlar büyüleyici ve mutlu-şanslı bir insan türüdür. Onlar maceraperest, keşfetmeyi seviyorlar.


Dolgun dudaklar
Dolgun dudaklarınız varsa kesinlikle çekici ve çarpıcı görünüyorsunuz. Dolgun Dudaklara sahip kadınlar biraz duygusal olarak olgunlaşmamış, cesur ve kendinden emindirler.


Geniş Dudaklar
Geniş dudaklı bayanlar, dinamik insanlardır. Bu tür kızlar yaşam dolu, içten içe huzur doludur ve birçok farklı menfaat sahibi çok fazla insanla bağlantılıdır. Onların önceliği, onlardan başkalarıdır ve bir çeşit besleyici bir kişidir. Bunun dışında, onlar da çok tutkulu. Genellikle başarılı, yetenekli ve mükemmel mükemmeliyetçilerdir.  


İnce dudaklar
Bu tip dudaklarla, ağzınız geniş olsa bile küçük görünür. Kadınlarda ince dudak bir nimet gibidir. Tabi bazıları için. İyi kalpli, pratik ve bağımsızlar, ancak bazen utangaç ve güvensizlik duygusunu gizlemektedirler. Onların makul doğası onları başarıya götürür.




Kalp Şekilli Dudaklar
Bir kişi büyütülmüş bir papağan yayıyla dolu dudaklara sahipse, dudakları kalp şeklindedir. Onlar yaratıcı, cesur ve bağımsızlar. Görüşlerini ifade edebiliyorlar. Onların coşkusu, zarafeti ve dayanıklılığı romantik tarafının işaretleridir. Onların cazibesinde mükemmel bir uyum vardır.



Düşük Açılı Dudaklar
Aşağı doğru çevirilen dudaklar da denilen bu dudaklar temelde dolgun olan ve aşağı doğru sarkık görünen köşelere sahip dudaklardır. Bu dudaklara sahip insanlar çekici, özel ve düşünceli olur. Bazen gizemli yanlarıda parlayabilir. Bu kişiler, düşmanları uzak tutmak için panik yaratmaya çalışmak açısından kritik öneme sahiptir.

 

Konu etiketleri
dudak şekilleri nelerdir, dudak şekillerine göre kişilik, dudak şekli değiştirme, kelebek dudak, ideal dudak şekli, dudak şekilleri onedio, yuvarlak dudak, üstü ince altı kalın dudaklar, kişilik testi, Testler,  

Yorumlar