Erkeklerin En Çok İlgisini Çeken Kadın Tipleri! Erkekler Nasıl Kadınlara Aşık Olur?



Hepimiz erkeklerin görsellik peşinde olduğunu biliyoruz. Onlara "WYSWYG" kısaltmasının mükemmel şekilde uyduğunu söyleyebiliriz. Çünkü onlarda ne istediklerini bilmezler  ve tıpkı "WYSWYG" hiç bir anlam ifade etmediği gibi çalışan beyinleri vardır.

Daha parlak tenli, dolgun dudaklarla uyumlu, yumuşak kıvrımlı, mükemmel saç, kum saati figürü, ve daha fazlası! Bu güzellik özelliklerine sahip bir kadın her zaman erkeklerin hit listesinde yer alır. Ancak bunlar, erkeklerin aslında bir kadında ne istediği sorularına cevaptır
Şimdi erkeklerinhayalleri olan kadınlara bir bakalım ...


Doğal güzellik
Hiçbir erkekte makyaj kullanan kızlar etiketi yoktur yani sizin makyajlı ve makyajsız haliniz onun umrunda bile değil. Nasıl güzel oluyorsanız umrunda olan şey bir erkeğin odur. Fakat teknolojinin gelişmesi ile erkekler de zeki hale geldi. Bakımsız ve makyajsız kızlarla çıkmaktan hoşlanmıyorlar. 'Sevgili hanımlar, makyaj yapmayın ve sonunda bir palyaço gibi görünün.' işte erkeklerin benimsediği akım. Fakat makyajsız güzelliği bulunan kadınlar ise dünyaya inmiş bir melek gibidir onlar için. Erkekleri anlamak zor.


Ses
Erkeklerin kızların sesi ile büyülenmesi gayet gerçektir. Yüksek ve kalın ses tonlu kızlardan hoşlanmazlar fakat ince ve zarif ses tonu olan kızlara bayılırlar.


İnanılmaz Saçlar
Moda endüstrisi nedeniyle, çeşitli saç stilleri yapabilirsiniz, ancak erkekler hala yumuşak kıvrımlı uzun, sağlıklı saçları seviyorlar. Onlar için bu saçlar diğer saç stillerinden daha seksi. Sanırım özel zamanlarında saçlarınızla oynamayı seviyorlar. Bulduk!  


Büyüleyici Gülümseme 
Daha ince dudaklara sahip, inci beyaz dişler, erkekleri en çok cezbeden şeylerdendir. Kadınları güzel bir gülümseme ile tanır ve hatta gülüşlerine aşık olurlar bile denilebilir.


Kaliteli mizah anlayışı
Bir kız çok güzel ve esprili ise, bu erkekler için mükemmel bir güzellik paketi. Hiç kimse bu kadınlarla beraber olma şansını kaçırmaz. Bununla birlikte, erkekler salak bayanlardan hoşlanmazlar. Bu yüzden asla mizah yapayım derken salak gibi davranma.

 
İyi Güven
Bir söz vardır: "Güven, başarının anahtarıdır." Bu gerçektir bayanlar. Erkekler kendinden emin kadınları severler, çünkü eğer kendinize güveniyorsanız, her gözlemcinin kalbini kazanabilirsiniz. 


Kalçalar
Bir kum saati figürüne sahip kadınsaınız dünyanın en şanslısısınız. Erkeklerde bu kadınlar için özel bir yer vardır.


Gözler
Daha dolgun kirpiklere ve kusursuz kaşlara sahip olan gözleriniz, yüzünüze istenen güzelliği veriyor ve sizi erkekler için daha cazip kılıyor. Bu yüzden bayanlar, güzel gözlerinizi vurgulamayı asla unutmayın!

Konu etiketleri
aşık erkek nasıl belli olur, bir erkek bir kadına nasıl bağlanır, erkek, erkek nasıl aşık olduğunu belli eder, erkek nasıl elde edilir bir erkeği elde etmenin 15 yolu, Erkekler, erkekler hangi kadınlara aşık olur, erkekler hangi kadınlarla evlenir, erkeklerin ilgisini çeken kız tipleri, insan nasıl aşık olur bilimsel açıklaması, karsimizdakinin bizi sevdigini nasil anlariz,  

Yorumlar