Harika İllüstrasyonlar İle Evlilikten Önce ve Evlilikten Sonrasını Görün!



Evlilik, kumar oyunudur, ya kazanırsınız ya da kaybedersiniz. Filmlerde yalnızca, mutlu bir çiftin evlendikten sonra da aynı yaşaması canlandırılır, aslında, evlilikte çok sayıda iniş ve çıkış var. Bu romantizm evlilikten sonra sona eriyor demek değildir; Bu basitçe, sevginizi ifade eden farklı bir yapınız olacağı anlamına gelir.

Burada, sizin ve diğer kişilerin evlendikten sonra çokça karşılaşabileceği günlük durumların bir listesini yayınlıyoruz.



İçten gelen nazlatma şimdi bir şeyler yaptırmak için

Daha az sevgi! Daha az romantizm!

  
İşten Sonra sevgiliniye zaman verilirdi, Artık iş için değişen bazı şeyler var.


Kendine güvenin artar, istediğin gibi takılırsın.
Daha önce, sevgilisine muhteşem görünmek için her şeyi yaparlar. Şimdi, istediği gibi davranabilir ve hiç bir şeyden çekinmezler. Yaşam değişir! İnsanlar değişir.


Tam Zamanlı
 Erkekler sevgilisine sevdiğini göstermek için gününün tüm saatini harcar. Tabi bu evlendikten sonra değişir ve yerini ' Hayatım bardakları dolaba koydum, tamam kapıyı ben açarım ' alır.

   
Şimdi daha fazla rahat
Hafta sonrları ne olursa olsun dışarı çıkar yemeğe veya gezmeye giderdiniz. Şimdi ise daha rahat hafta sonları evinizde birlikte sakin ve güzelce yaşayabilirsiniz.

 
 Günün her saatinde büyüleyici sözü söyleyen bir erkek artık zorla söyler bir hal alır. 


İlerleyen zamanlarda ikinizde birlikte olmanın verdiği sorumluluğu anlarsınız.
Daha önce, sadece sevgilinize hediye alır ve onun için bir şeyler yapardınız, ikinizde birlikte mutlu olmak için çabaladınız.
Ve en sonunda kazandınız, sevimli, çok güzel ve mutlu ilişkilerden biri gibi görünüyor. Değil mi?




Bu makalede evlendikten sonra değişenleri okudunuz. Bazılarınız bu makalenin adını evlendikten sonra erkekler ve evlendikten sonra kadınlar olarak da düşünebilir. Şimdi bu makalenin asıl adını sen ver! Aşağıda yorumlara bu makalenin asıl adı ne olmalı onu bize de! Evlendikten sonra değişenler mi? Evlendikten sonra erkekler mi yoksa evlendikten sonra kadınlar mı? Hadi değişen hayatları yorumla! 😉  

Yorumlar