Korkunç Bir Şey Yaşadı Ve Tüm Kızları Uyardı! Molly'e Ne Oldu? -Lazer Epilasyon Sonrası!



Bir kitap, kapağı ile değerlendirilir ve insanlar da aynı bu şekildedir. Görünüş kişinin gelişimine katkıda bulunan bir faktördür. Çoğu kişi, kişinin görünümüne dayanarak fikir beyan etmediklerini iddia eder. Gerçek: yalan söylüyorlar. "Birinci izlenim son izlenimdir" dediği için bir sebep var. Bazı insanlar genetik açıdan üstün yeteneklidir ve bazıları ise yeteneğini tanıyamayanlardır.

23 yaşındaki Molly Martinson, iyi görünmek için çok fazla uğraşmak zorunda değildi. O kadar güzel ki, birçok kişi güzellik ipuçlarını almak için YouTube kanalına abone olmuş. Gelin Molly'nin yaşadıklarına bir göz atalım!


Molly Martinson
Bir gün Molly'e garip bir şey oldu. Daha fazla bilgi için aşağıya kaydırın.



Yüzdeki Doğum Lekesi
Molly'nin bir sorunu vardı: Makyajla kaplı yüzünün kenarında küçük bir doğum lekesi izi ile doğdu.
Pek çok hayranı sürekli doğum lekesini soruyordu. Bu onu profesyonel yardımlarla yüzünden kaldırmasına karar verdirdi. Fakat, işler planlandığı gibi gitmedi.

 
Üç Aşamalı Lazerli Yüz Bakımı (Lazer Epilasyon)
Doktorlar üç aşamalı lazer tedavisi etmeye karar verdiler. Her şey yolunda gidiyordu. Doktorlarca oldukça güvenli olduğu düşünülen lazer tedavisini yapmaya hak kazandı.



Üçüncü Aşama!
Molly, ilk iki aşamadan çok memnun kaldı. O, doğum lekesinin solmasını görebiliyordu. Tedaviyi durdurmak için hiçbir sebep yoktu. Üçüncü aşamada, bir stajyer cerrahın gözetiminde lazer tedavisi görüyordu. Burada işler yokuş aşağı gitti. Molly yüzünün yanında dayanılmaz acı hissetti. Bir şeylerin yanlış olduğunu anladı. Daha sonra stajyerin daha ilk işi olduğunu öğrendi!


Yüzü Düzeltidi
Molly günlerce şiddetli acı çekti. Kapsamlı araştırmalardan sonra yüzünü düzeltmek için başka bir cerrah ile görüştü. Yüzünü normale döndürmenin tek yolu rekonstrüktif cerrahi idi. Birçok ameliyat'dan sonra nihayet kendini tekrar eskisi gibi hissediyordu.

YouTube'daki yeni videosu, bu işlere danışmadan önce doktoru araştırmakla ilgili.

Umarım Molly Martinson'un hatalarından ders çıkarırsınız.


 Konu anahtar başlıkları;
lazer epilasyon zararları, lazer epilasyon, lazer epilasyon kanser, lazer epilasyonun yan etkileri, lazer epilasyon yorumları, lazer epilasyonun yumurtalıklara zararı, yaşam,  

Yorumlar