Narkotik Ekibi Güvercine Saklanmış Uyuşturucuları Görünce En İyi Yöntem Olarak Kabul Etti!


Hatırlatma; Günümüzde olduğu gibi teknoloji çok zirveye ulaşmamış olan eski zamanlarda ve başka seçeneklerden yoksun olduğumuz zamanlarda, güvercinlerin bir yerden başka yere mesaj göndermesini unutmayın. Acil mesaj alışverişi ve bilgi paylaşımı, bu canlıların küçük omuzlarında gerçekleşti.

Ama, tahmin et; Mektupların yerini şimdi ne aldı?

Geçenlerde Ecstasy hapları taşıyan ve Irak'tan
geçerken yetkililer tarafından güvercin yakalandı. Zavallı kuş, yaptıklarından habersiz, Kuveyt'teki gümrük binasının hemen üstünden uçtu ve yakalandı.

Hâlâ şaka yaptığımı mı düşünüyorsun? Şaka yapmıyorum. Kendiniz okuyun ve bu garip olay hakkında daha fazla bilgi edinin.
 

Bu elle dikilmiş sırt çantası.
Evet, güvercin, Irak'tan Kuveyt'e kaçak yolla girmeye çalışan 178 adet ecstasy hapı içeren, sırtına takılı elle dikilmiş bir sırt çantasına sahipti. 


Oda neydi ?!
Kuveyt yetkilileri, Kuveyt Gümrük binasına doğru uçtuğunda bu uyuşturucu kaçakçısını yakaladılar. Zavallı kuşun haberi bile yoktu.

 

Güzel güzel.
Bu kuşlar, vücut ağırlığının yüzde onuna kadar ağırlık taşıyabilir ve bir seferinde 150 kilometre boyunca uçabilirler.


'Güvercinlerin uyuşturucu kaçakçısı olabileceğini hiç düşünmemiştim' 
Son zamanlarda, güvercinler uyuşturucu kaçakçılığı için yüksek bir hızda uçabildikleri ve yakalanmaları çok zor oldğu açıklandı. Gerçekten, kim bir güvercinin uyuşturucu kaçakçısı olduğundan şüphelenir ki ?! En azından ben değil. 



Peki, bir güvercin görürsen ne olacak?
Bir dahaki sefere bir güvercin görürsen, dikkat et! Seni uyardık :)  

 

Yorumlar