Serçe Parmağınızın Üç Parçası Kişiliğiniz Hakkında Ne Söylüyor?



Geleceğimizde olanı avucumuza yazdığına inananlar var, ve diğer yandan yüzünüzden ve alnınızdan genel kişiliğinizin ne gibi olduğunu anlayabilen bazı insanlar da var. Şaşırtıcı bir şekilde küçük parmağımız ya da parmaklarımızın da kişiliğimiz hakkında çok şey bildirdiğini savunanlarda var. Serçe parmağınızın kişiliğiniz hakkında söylediklerini bulmak için aşağıya kaydırın:

Serçe Parmağınızın İlk Kısımı


Dikkat edin, küçük parmağınızın ilk kısmı parmağın diğer bölümlerinden daha uzunsa, o zaman çekici bir kişi olduğunuz anlamına gelir. İyi gözlem yetenekleriniz var ve siz de dil becerisi hakkında iyi bilgiye sahipsiniz. İnsanları kendinize kolayca çekiyorsunuz ve insanlar sizden etkileniyor.

Serçe Parmağınızın İkinci Kısımı


Parmağınızın ikinci kısmını diğer kısımlardan daha uzun süre koruyan sizler, çok ilgileniyor ve başkalarına yardım etmekten hoşlanıyorsunuz. Doğa için şefkatlisin. Bununla birlikte, parmağınızın ikinci kısmı parmağınızın diğer bölümlerinden daha küçükse o zaman doğanız tarafından inatçı ve bi şeyi değişmekten hoşlanmadığınızı gösterir.

Serçe Parmağınızın Üçüncü Kısımı


Üçüncü bölümünüz diğer parçalardan daha küçük olduğunda, o zaman sıcak yürekli kişi olduğunuz anlamına gelir. Başkalarının sorunlarını çözmeye hazırsınız ve bir birey olarak çok dürüstsünüz. Sık sık diğer insanların da dürüst olduğunu düşünürsünüz. Kişiliğinizin başka bir yönü de, sosyal bir insansınız ve iletişim becerileriniz olmasıdır.



Yorumlar