YouTube Music Türkiye'de Nasıl Kullanılır? YouTube Music APK İndir

YouTube Music Türkiye'de Nasıl Kullanılır? YouTube Music APK İndir

YouTube Music

Üretici: Google Inc.

Uygulama Bilgileri

Diğer Platformlarda olduğu gibi Spotify, SoundCloud ve Apple Music gibi servislerle diğerleri gibi kolay ve kullanıcıların beğenisi toplamak isteyen YouTube, Google Play Music ile bağlantılı şekilde çalışan YouTube Red çalışmasından sonra, şimdi de YouTube Music'i ortaya çıkardı.


Türkiye'de yayınlanmayan uygulama Android markette yerini aldı. Eğer sizde Telefonunuza, Tabletinize uygulamayı yüklemek isterseniz Aşağıda verdiğimiz adresten APK formatında indirip yükleme gerçekleştirebileceksiniz. Bilmeniz gereken şeylerden bir tanesi de indirseniz bile sizlere şimdilik hizmet veremediklerini fakat YouTube ile devam edebileceğinizi söylüyor. YouTube Music'i kullanabilmek için cihaz gereksinimleri ve diğer her şeyi makalemizde okumaya devam edebilirsiniz.


YouTube Music kullanabilmek için gerekli cihaz özellikleri şu şekilde; Android sürümünüzün en az 4.0.3 ce Cream Sandwich MR1, API 15 olması gerekmekte. Fakat YouTube Music'in tüm özelliklerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için Android 6.0 (Marshmallow, API 23) kullanmanız gerekmekte. Cihazınızın çözünürlükleri ise DPİ formatında 160, 213, 240, 320, 400, 420, 480, 560, 640DPİ Olması gerekmekte.

Eğer YouTube Music uygulamasını merak ediyorsanız aşağıda ki adresten APK olarak indirip deneyebilirsiniz.

Not: VPN Uygulaması kullanarak YouTube Music'e tam erişim sağlayabilirsiniz.



Yorumlar