5 Adımda Aşk : Sadece En İyi Çiftler 3. Aşamayı Geçebiliyor




Genellikle, insanlar karışık şeylerin içine girmek istemezler. Ancak, aşk söz konusu olduğunda, kim onun içine düşme isteğine karşı koyabilir?! Aşk, aşamalı olarak gelen güzel bir histir. Temelde aşkın 5 aşaması var, ancak çoğu insan yalnızca 3. aşamaya kadar gelmiş durumda. Nedenini bulalım mı? Aşık olmaktan tecrübesiz, ilk aşk - son aşk ve hoşlanma hissi. Aşkın üstesinden gelmek zor bir görevidir ve aşkın beşinci aşamasına erişmeyi başaran insanlara hızlı bir tren gibi mutluluk çarpar!

  * Cesurca kişileştirilmiş *

Bu yazıyı, eğlenmeniz, düşünceleriniz veya sadece zaman geçirmeniz için oluştuduk. Şimdi Web Dünyasında binlerce harika içerikten sadece 1 tanesini okuyorsun. Bu içerikten sonra diğer içeriklere göz atmayı ihmal etme. Aşkı öğrenin, aşkı tadın ve gerçek aşkı bulun. Bu yazımızda da En iyi çiftler arasında olmak için gerekli 5 Adımda aşkı anlattık.

Hadi, 5 aşama da aşka geçelim. Bekle, en azından hemen 5. aşamayı okuma. Sırayla gitmeni tavsiye ederim. Kim bilir belki seni anlatan bir aşama vardır?!

Aşama 1- Sevgide Düşme
Benjamin Franklin haklı olarak "Hayranlık cehaletin kızıdır" demiştir. Bu, sözde "sevgi" nin ilk aşamasıdır. O, kişiyi tanımadığın zamanlardı. Bu, cazibe merkezince taşındığınız zamandır. Onun içindeki tüm nitelikleri tanımlar ve listenizde işaretlersiniz. 

  
 "Aşk sonsuza kadardır" olduğuna inanılır
Dikkatli olun çocuklar, sizi uyarayım, her parlak şey altın değildir. Bunun bizim için en iyi şey olduğunu düşündüğümüz sahne budur. Bekle, bu aşamada ki lafa inanıp ona sırılsıklam aşık olma!
Bekle ve karşında ki insanı tanı. İleride pişman olacağın kararıdır ''Aşk sonsuza kadardır'' sözü. Şimdi ya değişirse? Ya gerçekten sevmiyorsa? Kanıtlaya bilirmisin? HAYIR! ona en azından 2-3 yıl ver.



Aşama 2 - Çift olunur
Aşk derinleşiyor, daha güvende ve sevimli hissediyorsunuz. Hayatınzıda bir ömür boyu olması için bir şeyler yapmak istiyorsunuz.  Her gün onu görmek istiyor onunla eğleniyorsunuz. Seks yapamazsınız, ancak büyük ölçüde tatmin edici dokunuşlar elbet olur.

 
Kendini güvende hissediyorsun, onunla ilgileniyorsun..
Sevgi ve aşk sizi takdir etti. Bunun bir nevi aşkın nihai seviyesi olduğu bir düşünce var, ancak ilişkilerde üçüncü aşamanın geri dönüşünü bilmiyorlar. Dikkat edin çocuklar!

 
Aşama 3 - Sonun Başlangıcı!
Her şeyin yanlış gittiği sahne budur. Tıpkı bir düğme çevirir gibi, ilişkiniz bir dönüşe başlar. Küçük şeyler sizi rahatsız etmeye başlar. Problemlerle çevrili hissedersiniz.



Hayal kırıklığı 
İlişki içine tekrar girme ve kararlı bir adım atmakta şüphelisin. Haklı bir şekilde, "cehenneme yürüdüğünüzde, durma" sözü, sanırım bu üçüncü aşamada yapıldı. Ancak, farklarınızı çözmek için bir yöne ilerlediğinizde, sevginin sonraki aşamalarına geçebilirsiniz. Hatalarınızı kabullenmek, tamam ben hatalıyım demek veya bir birinize kendinizi anlatmak. Bunlarla diğer aşamaya geçeceğinizden emin olabilirsiniz.

 
 

Aşama 4 - "Gerçek" Aşk Ortaya Çıkıyor
Sorunlarınızdan kurtulmak bu aşamadadır, sorunlara neden olan şeylerin özüne erişirsiniz. Burada eşiniz kim olduğunuz için sizi seviyor ve sizi olduğu gibi kabul etmeye çalıştığına inanıyor ve hatalarınız bir doğrularınız bir olduğuna inanıyorsunuz. Sen onun için nefes alıyor, o senin için nefes alıyor. Zaten her insan hata yapar ama o senin için insan bile değil, aşk meleğin olduğu ve hatalarını görmezden geleceğine inanıyorsun.


Anlayış
Birbirinizi Anladığınıza göre, can sıkıcı olayları, hoşunuza gidecek veya sevmediğiniz olaylar size çok basit gelecek, çünkü geçmişte o yaralar çoktan silindi. Şimdiye kadarki en iyi aşamalarından biri! 

 

Aşama 5 - Güçlü bir ikili
Dünyanızı değiştirmek için bir birinizin gücünden yararlanıyorsunuz. Bununla birlikte, bu dünyayı kendiniz için daha iyi bir yer haline getirmeyi amaç ediniyorsunuz. Şanslı olanlar bu aşamaya gelenler.


Rahatlık, güven ve huzur
Nihai hedefe ulaşıldığında, birbirinizle huzura erersiniz. İkiniz hakkında bir şey değiştirmek istemezsiniz. Tamamlayıcılık kazanırsın. 

 

Yorumlar