Bu Tuhaf Uzay Aracı 50 Yıldır Dünya'nın Etrafında Geziyor ve Kimse Ne Olduğunu Bulamıyor!




"Siyah Şövalye" denildiğinde, akla bu uzay uydusu geliyor. Keşfedilmesinin üzerine oldukça zaman geçti ve hala dünyada imgeleri var. Uzaylı bir uydu olarak adlandırılıyor, çünkü onun nereden geldiği ve varlığı hakkında çok şey bilinmiyor, bulunamıyor.

Siyah Şövalye'nin keşfi 1950'lerde büyük bir medya sansasyonuydu. O zamandan beri, mekânın en çok konuşulan nesnelerinden biri haline geldi. Her ne kadar Rus casus uydusu olduğu düşünülse de, bu iddiaların yanlış olduğu kanıtlandı.

Siyah Şövalye keşfinden bu yana, İsveç gibi ülkeleri ve dünya çapında ki meraklıların ilgisini çekti. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya gibi ülkeler bu alan nesnesine çok fazla ilgi gösterdiler.

Bu teoriye inanan ve inanmayan da vardır. Bunu düşünün ve gerçekleri kontrol edin. Onlara inanmak isteyip istemediğinize karar verin.

1.
Siyah Şövalye uydusu, dünyanın dört bir yanındaki izleme kuruluşlarının iddia ettiği gibi, 50 yılı aşkın bir süredir radyo sinyalleri gönderiyor. Uzaylı uydusundan alınan bir dizi sinyali çözen, mesajın yorumlandığı Ham Radyo operatörü Kara Şövalye'nin 13000 yıl önce Epsilon Bootes Star Sistem'den geldiği sonucuna vardı. 

Kara şövalye uydusu fotoğrafları

2.
23 Ağustos 1954'te Havacılık Haftası ve Uzay Teknolojileri dergileri, bilgiyi gizli tutmaya çalışan Pentagon'u öfkelendiren Kara Şövalye uydusu hakkındaki bir hikayeyi yayınladı. Aynı yıl, NASA Kara Şövalye Uyusunun varlığını gösteren görüntüler yayınladı.  

Kara şövalye uydusu fotoğrafları

3.
Söylentilere göre, 1899'da Siyah Şövalyeyi ilk keşfeden Nikola Tesla, bir Sırp Amerikalı fizikçi. Colorado Springs'de yüksek voltajlı bir radyo cihazı oluşturduktan sonra Siyah Şövalye uydusundan gelen bir sinyali yakaladı.  

Kara şövalye uydusu fotoğrafları

4.
1930'lardan bu yana, dünyanın dört bir yanından gökbilimciler, Kara Şövalye uydusundan geleceklerini söylediği garip radyo sinyallerini bildiriyorlar.

Kara şövalye uydusu fotoğrafları
   
5.
Siyah Şövalye hakkındaki hikayeyi, St Louis Dispatch ve The San Francisco Examiner'ın 14 Mayıs 1954'te kapattılar. 1940'lı yıllarda medyaya ulaşmıştı.

   
Kara şövalye uydusu fotoğrafları


6.
1957'de Venezuela'nın başkenti Caracas'tan geçerken Venezuela İletişim Bakanlığı Luis Corralos, Kara Şövalyeyi istemsiz fotoğrafını çekti ve Sputnik II'nin (1957'de Dünya'nın yörüngesine fırlayan ikinci uzay aracı) fotoğraflarını çeken adam olarak medyada sesini duyurdu.

Kara şövalye uydusu fotoğrafları

7.
Bazı haberlere göre, Siyah Şövalye uydusu olaylardan sonra birkaç kez göründü ve öncekinden daha büyük ve 1.960 roketin birkaç katı daha ağır olduğu tahmin edildi. 7 Mart 1960'da The Time Dergisinin kapak resimi ve ilk yazısı oldu.

Kara şövalye uydusu fotoğrafları
   
8.
Amerika'nın önde gelen askeri ve sivil uçak üreticisi olan Grumman Aircraft Corporation,  ilk kez bir radar tarafından tespit edildikten üç ay sonra, 3 Eylül 1960'da Kara Şövalyeye ilgi duydu. Grumman Aircraft Corporation'ın Long Island fabrikasına yerleştirilen bir izleme kamerası ile Kara Şövalye uydusunun fotoğrafını çekti.  

Kara şövalye uydusu fotoğrafları

9.
Ayrıca, The Grumman Aircraft Corporation, bu bilinmeyen uzay nesnesini gözlemleyerek alınan verileri analiz etmek ve incelemek için bir komite kurdu. Fakat bu konuda halka açık hiçbir şey yapılmadı.

Kara şövalye uydusu fotoğrafları
   
10.
1963'te astronot olan Gordon Cooper, Mercury uzay kapsülünde dünyayı dolaşıyordu. Zanaatkârının yakınında, yeşilimsi bir renk tonuyla parlayan bir cisim gördüğünü bildirdi. Siyah Şövalye olabileceğini düşünüp fotoğrafını çekti.

Kara şövalye uydusu fotoğrafları
 

Yorumlar