Burçlara Göre Kızların En Dikkat Çekici Özellikleri!




Astroloji, aynı zamanda doğumdan sonra burçların fiziksel ve davranışsal özelliklerini etkilediğini söylüyor. Şimdi bu doğru mu değil mi, aynı burçtaki insanlar arasında bazı belirgin benzerlikler görüyorum. Aslan arkadaşlarımın hemen hemen tümünün (kadın) hoş bir yapısı var. Yani Burçlara inandığımı açıkcası söylemek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Eğer sizde inanıyorsanız bu gün farklı bir şeye tanık olacaksınız. Fazla uzatmadan sizleri konuya davet ediyorun;

En güzel yapılarınızın hangileri olduğunu öğrenmek istiyorsanız aşağıda burcuna bakabilirsiniz.


Koç - Yüz
Doğal olarak, çene, burun, kaşlar ve ağız gibi keskin özelliklere sahip olan Koçlar, simetrik bir yüze sahiptir ve bu da uygun makyajla daha da vurgulanabilir. Önerimiz bazı temel makyaj tekniklerini öğrenmek ve çekici kişiliğinize katkıda bulunmak. 

 


Boğa - Boynu
Boğalar boynuna bir bakışla ayırt edilebilirler. Bir boğanın özelliklerine sahip olan İnsan nüfusu genellikle kaslı ve fiziksel olarak aktif bir yapıya sahiptir. Siyah saçları ve harika gözleri kişiliğine hacim katarken, doğal dalgalı veya kıvırcık saçları vardır. Ancak, en iyi varlıkları boynudur. Boğa burçlı kızlar, kalın veya uzun, zarif bir boyunları vardır.


İkizler - Cilt ve gençlik
Hareketlerinde hızlı ve zarif olan ikizler, bebekler gibi etkileyici bir yüz ve şirin özelliklere sahiptir. Onların enerjik tonları, parlayan tenleleri genç kişiliğidir ve yaşlanmaktan kelimenin tam anlamıyla korunurlar.


Yengeç- Karın 
Bir sürü yemek yemelerine rağmen, yengeçler bu karbonhidratların bellerinde ve karınlarında toplanmamasını sağlıyorlar. Yengeçler sağlık bilinci taşır ve buda vücutlarına yansır. Bu muhteşem karnın yanı sıra cazip özelliklere ve etkileyici, çekici bir yüze sahiptirler. 


Aslan - Saç
Aslanlar kedilerle belirli özellikleri taşıyorlar ve gözlerinin neredeyse kedi benzeri - güçlü bakışları ile seksi olması şaşılacak bir şey değil. Ancak onları öne çıkaran şey, uzun ve güzel yapılarıyla saçlarıdır. Onlar dikkat isteyenlerdir.


Başak - Cilt
Düzgün dudaklar, narin burun ve körüklü gözler Başak burcunun göze çarpan özelliklerinden bazılarıdır ancak kusursuz cildi onları cazip kılar. Başaklar, gücünün farkındadır ve genç görünümünü, parlak cildi korumaya yönelik çabalar sarf eder. Şüphe yok ki, yaşları pek kolay gidiyor gibi görünmüyor!



[next]

Terazi - Dudaklar ve Vücut
Sevgi gezegeni tarafından yönetilen teraziler, güzelliğin ve şehvetliliğin mükemmel bir bileşimidir. Cömertçe çekici ve cazip özellikler ile donatılmış vücutları azami dikkat alır. Bunu söylemeye gerek yok. Onları diğer cazip kılan diğer faktör, dolgun dudaklarıdır, genellikle bir yay veya kalp şeklindedirler. Kısaca, bir Terazi (kadın) her insanın rüyasıdır!



  
Akrep - Dudaklar
Akrep burcunun tüm burçalardan en şehvetli özelliği geliyor! Harika kaşları ve belirgin, açısal özellikleri sayesinde, onlar için çekici olmayan neredeyse hiçbir şey yoktur. Ancak yüzlerinde anında dikkat çeken şey, baştan çıkarıcı dudak kümesidir. Muheteşem ve seksi, Akreplerin, güzelliklerine doyum olmayacağı kesindir.




Yay - Sırt ve gözler
Savaşçılar hakkında konuşursak, Yaylalar güçlü ve savaşcıdır. Güçlü sırtları ve onları çekici, maceraperest hale getiren doğal bir atletik yapıya sahiptirler. Buna ek olarak, sözcüklerin boş gibi görüneceği pırıl pırıl gözlere sahiptirler.  


Oğlak - Bacaklar ve cilt
Kusursuz cilt ve yüksek elmacık kemikleriyle keskin bir çene hattı bir Oğlak'ın dikkat çekici özelliklerinden birkaçıdır. Biri yüzlerinin çirkin olduğunu iddia ederse, seksi bacakları onu sonsuza dek tuzağa düşürecektir. Onların pürüzsüz, uzun bacakları, herhangi bir insanı zahmetsizce büyüleyecek güce sahiptir; Tek yapmaları gerereken bacaklarını zamanında kullanmak.


Kova - Ayaklar
Son derece asil bir profil, Kova genellikle geniş alnı ve keskin gözlerle, belirgin özelliklere sahiptir. Ama onların en iyi kıymeti ayaklarıdır! Güzel ve bakımlı ayakları vardır. Böylesine şaşırtıcı ayaklarla, pürüzsüzce süzülebilecekleri ve hareketlerinde çevik ve zarif oldukları şaşırtmayacak bir şeydir.



Balık - Gözler
Bir balık hakkında fark edeceğiniz ilk şey onun gözüdür. Onların sadece basit bir bakışla sizi cezbedecek güce sahip büyüleyici, keskin gözleri vardır. İnsanları anında kendilerini özel hissettirebilir ve onlara körleştiren bir büyü yapabilirler.


Listeyi tamamladığınıza göre en iyi özelliklerini keşfettiğinize karar verdikten sonra, onu vurgulamak için elinden geleni yapmayı unutma. Görüşürüz!


Yorumlar