Instagram'da Makyaj Uzmanı Burçlara Göre Makyajlar Yayınladı!



Sabahları günlük burçlarımıza bakarak günümüzün nasıl geçeceğini veya hangi saç stilinin burcumuza göre olduğunu görebiliriz. Sıradaki en iyi şey nedir? Bu yaratıcı makyajlar ile, her burç için farklı makyajlar yaparak farklı tarzlara girmek istermisin? (Kim senin yapamayacağını söylüyor?)

Instagram makyaj uzmanı Setareh Hosseini, her burcu temsil eden mistik görünüşleri oluşturmak için güzelliği astrolojiyle birleştirdi.  

Setareh, Toronto merkezli bir makyaj sanatçısı. Sahte çilleri kullanarak görünüşüyle çok yaratıcı olduğu düşünülmektedir. Yaptıklarının gerçekçi görünmesi için çeşitli teknikler kullanıyor ve bu da Popülaritesinin ardında yatan neden olduğunu biliyoruz.  Instagram'da 90.000'in üzerinde takipçisi var. Bu fotoğrafları inceledikten sonra daha fazla yaratıcılık ilhamı almanız gerekmeyecek, ilham depo alanınız dolacağından emin olabilirsin :)

Kova
Kovalar özgürlük sever, bu burç yenilik ve keşifler için bilinir. Karşı cinsten çok çekici bir sosyal cazibe ile doğdukları inkar edilemez. Aldatma ve ihanet için keskin bir gözü var. Bununla birlikte, Kova bir grupta sadece kendisi farklı olabilir.
Diğer burçların neler sunabileceğini görelim.
 

  


Aslan burcu


Boğa Burcu

  
Başak burcu

  

İkizler burcu


Terazi burcu



Akrep burcu

  
 [next]


Yengeç burcu



Yay Burcu





Oğlak burcu


Balık Burcu


 Koç


Bu fotoğraflar kendi İnstagram hesabından alınmıştır. 

Yorumlar