The Walking Dead 8.Sezon Ne Zaman Çıkıyor? 8. Sezonu Nerden İzleyeceğiz?




Zombi dizisi olarak yayın hayatına 2010'da başlayan The Walking Dead yeni sezon onayını aldı. 7. sezonun 2. bölümü yayınlandıktan hemen sonra 8. sezon için onay almayı başardı. Peki ya The Walking Dead 8. Sezon Ne Zaman Başlayacak? - Telif Hakkı Nedenleri İle 8. Sezonu Nereden İzleyebileceğiz?. Son zamanlarda izleyici kitlesi ve yarattığı topluluk artan dizi 7. sezonda resmen izleyici kitlesini tavan yaptırdı. 653.071 kişi tarafından oylanan dizi IMDb’den 8,6 puan aldı. 7. sezonunda dizi büyük bir hikayeyi harika bir şekilde canlandırdı diyebiliriz. Bu yüzden The Walking Dead'ın Popüleritesi arttığıda söylenebilir. Diğer zombi dizilerini geride bırakan The Walking Dead bu gücü ilerleyişi ve hikayesinden aldığını söyleyebiliriz.

Telif Hakkı Nedenleri İle 8. Sezonu Nereden İzleyebileceğiz?
 The Walking 7. Sezon izleme sorunları olduğu gibi bu sorunlar 8. Sezonda'da çıkacaktır. Peki 8. Sezonu İnternet üzerinden izleyebilecek miyiz? Bu sorunun cevabını sizlere 8. Sezon çıktığında daha ayrıntılı anlatacağız fakat şunu söylemekte fayda var; The Walking Dead 8. Sezon bölümlerini İnternet üzerinden izleyebileceğiz. Bölümler geç düşsede İnternet üzerinden gerek Türk dizi izleme sitelerinden gerekse Yabancı dizi sitelerinden izleyeceğiz. Türkçe Alt yazı için Çeviri uzmanları ise The Walking Dead'a yanaşmak istemiyor fakat elbet bir Çevirmenin çıkacağına 7. Sezonda olduğu gibi eminiz. 8. Sezonun nasıl izlenebileceğiniz sizlere ilk bölüm yayınlandığında söylemek istediğimizi bilmenizi isteriz.  The Walking Dead'ı tam izlemek için NETFLİX'i tercihde edebilirsiniz. Netflix, Tüm dünyada izleyicilerine İnternet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Yalnız aboneler tarafından kullanılabilir.
 



The Walking Dead 8. Sezon Ne Zaman?
The Walking Dead 8. Sezonu Resmi olarak açıklandı. The Walking Dead 8. Sezonu Ekim 2017'de izleyebileceğiz. AMC'nin Resmi olarak açıklamasıdır. The Walking Dead 8. Sezon Ekim 2017'de Vizyona girecek.
 


The Walking Dead'in 8. Sezon Üzücü Haber
The Walking Dead‘in yeni bölümleri beklediğimizden de geç gelebilir.
Amerika’da senaristler daha iyi iş koşulları için grev sürecine hazırlanıyor. The Walking Dead’in 8. Sezon çalışmalarının bozulmasına neden olabilir. Yeni bölüm çekimleri kısa bir zaman içerisinde başlayacak. Bu senaryoların bir kısmının çoktan hazır olduğunu gösteriyor. Ancak senaryolar senaristlere ait. Buda senaryoların kullanım haklarına kısıtlama getirilebileceği anlama geliyor. Yinede çabuk kabullenmemek gereksede bu haber The Walking Dead 8. Sezon bekleyen izleyicileri üzen bir durum oldu. Grev süreci hakkında bilgilendirmeleri ve diğer bilgilendirmeleri sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

Yorumlar